dimecres, 29 de gener del 2020

TERMENS 0 -- 3 ANGULÀRIA

TERMENS  0 – 3  ANGULÀRIA

Dimarts passat dia 25 l’Angulària va disputar el partit suspès per les pluges, corresponent a la jornada 18 de Segona Catalana al camp del Termens i en horari nocturn.

El Termens, situat a la part baixa de la taula, va aguantar lo que les forces li van permetre, resistint i aconseguint mantenir la porteria a zero tota la primera part, però era l’Angulària qui portava el joc i el pes del partit; era difícil d’imaginar que aguantés tot el partit davant un equip que passa per bons moments.

Eric en plena acció de carriler.

La previsió no va fallar, i al minut 3 de la represa, Oscar va inaugurar el marcador al acabar una bona jugada col·lectiva de bona part de la davantera.

El Termens, s’esforçava per sortir al contracop, però la defensa anglesolina s’imposava als davanters, impedint ocasions que poguessin representar cap perill per la porteria visitant.

L’Angulària necessitava guanyar els tres punts i avançar posicions, pel fet que aquest dia tant sols es disputava aquest encontre. No podia fallar.

Estavem amb familia. Mal hora i el Barça jugant.

La petita renda d’un sol gol, era arriscada, ja que en alguna jugada aïllada podia arribar l’empat; motiu pel qual s’havia de marcar algun gol més.

Per assegurar la tranquil·litat, de nou Oscar, al minut 63 feu pujar el 0-2  al marcador en una altra jugada semblant a la primera.

El Termens ja va veure que no podia contrarestar el joc ni el resultat advers, per lo que abaixà la intensitat,  procurant no encaixar una golejada excessiva; era conscient de la superioritat del rival.

Jugada al mig del camp, amb Mimt i Robinat.

Tot i així,  l’Angulària continuava buscant la porteria rival i arrodonir un resultat que compensés la pèrdua dels tres primers punts que el Termens s’endugué d’Anglesola al  partit inicial de la temporada.

L’encarregat del 0-3 fou Jony, que al minut 81 creuà una pilota fora l’abast de Huguet.

Un bon resultat per encarar el proper partit al camp del Linyola.

Ospina i Manel, a punt per ajudar a l'equip.

TERMENS: Huguet, Cortasa, Llovera, (Bonet),  Ramos, Mascarilla, Ruiz, Kassama, (Florejachs),  Mousaab, (Pascual),  Solans, Wellington, (Pons),  Ortiz.

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Robinat, Jony, Sylla, (Riba),  Oscar, (Latorre),  Eric, Calderó, Oussama, (Manel),  Selva, (Ospina).

GOLS: 0-1, min. 48, Oscar; 0-2, min. 63, Oscar; 0-3, min. 81, Jony.

ARBITRE: Edgar Boix Alves, be.