dilluns, 20 de gener del 2020

LES BORGES B. 3 - 0 ANGULÀRIA

EL BORGES SUPERIOR

En l’últim partit de la primera volta, l’Angulària ha visitat el camp del líder Borges, i ha encaixat una derrota de les que no solen fer massa mal. Teníem molt a guanyar i poc a perdre; si tenim en compte que es equip recent descendit de Primera Catalana, i amb tots els números per recuperar la categoria perduda, mentre que nosaltres som els novells de Segona, recent ascendits aquest any de Tercera.
A punt de saltar, rebent les ultimes instruccions.

No obstant les diferències existents, tant en població, historial, i classificació actual, l’Angulària, que no va poder comptar amb alguns efectius per motiu de lesió o sanció, es va presentar a Les Borges amb totes les ganes de donar alguna sorpresa, vistos els últims resultats aconseguits.

Sorpresa que no va poder aconseguir, però sí que no li va posar les coses gens fàcils als de Les Garrigues.

Encara que al final el marcador reflectís un 3-0, aquest resultat no s’ajustava a lo que es veié damunt el terreny de joc durant els noranta minuts.
Salutació dels dos equips.

Els primers minuts van ser de domini local, però els nostres van resistir i aguantar fins gairebé tota la primera part; el primer gol no arribà fins al minut 37 a conseqüència del llançament d’un corner molt passat, i que desprès d’algun rebuig, la pilota li anar al cap d’Ezquer i marcà l’ 1-0.
L'àrbitre dona el tret de sortida, amb el 0-0 al fons.

Potser les coses i el resultat podien haver canviat si, cinc minuts mes tard, l’àrbitre hagués assenyalat un clar penal del porter Adrià damunt el nostre davanter Sylla, al qui va tombar pel terra dins l’àrea petita. Però ni el que mana, ni els que l’ajuden, van voler complicar-se la vida. La reclamació del mateix per part nostra ens costà dos targetes grogues. Cap als vestidors amb el mínim desavantatge.
Baiget, guanyant per alt al seu atacant.

A la represa, l’Angulària avançà línies, i el joc s’igualà més que en la primera, ja arribavem amb més perill, però la contundent defensa no donava massa opcions per prosperar; jugadors corpulents i amb molt ofici, frenaven com fos, les ocasions creades; no en va és el segon equip menys golejat.

Sense treure’ls-hi mèrit a la seua victòria, no van poder marcar cap gol en jugada col·lectiva; els tres gols van ser a pilota aturada.
Així les gastava la defensa del Borges.

El 2-0 va ser fruit del llançament d’una falta que el nostre porter va rebutjar, però anà la pilota a peus de Abdennassar  que tant sols la tingué que empènyer per traspassar la línia de gol. Era el minut 72, i dos gols en contra, ens costa remuntar-los.

Sense temps de reacció, quatre minuts mes tard, al 76, vingué el 3-0 i el que seria el gol més bonic de la tarda; però també a pilota aturada.

Una nova falta uns metres fora de l’àrea, fou llençada molt passada, superant per alt la línia defensora; i  Montoy, venint del darrere lliure de marca, empalmà un tret creuat que res no poder fer el nostre bon porter Juanca, que ja s’havia lluït  en aturades de mèrit.
Sylla i Robinat, guanyant la posició de tres contraris.

No passa res, una derrota en cert mode previsible davant un bon equip com el Borges, i a casa seua.

Hem acabat la primera volta amb un bon regust, tant de joc com de resultats; i en una zona tranquil·la de la taula. Si en la segona, som capaços de sumar altres 23 punts, podrem considerar que s’ha fet una magnifica temporada.

Imatge clara de l'esforç realitzat.

BORGES: Adrià, Abdennassar, (Sedeño),  Pelegrí, Mohammed, Montoy, (Sanchez),  Nicolau, (Barberan),  Roquet, Sales, Ezquer, Vidal, (Tió),  Barco.

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, Robinat, Sylla, Jony, (Mimit),  Baiget, (Toldrà),  Xime, Aliou, Oussama, Selva, Gallart, (Ospina).

GOLS: 1-0, min. 37, Ezquer; 2-0, min. 72, Abdennassar; 3-0, min. 76, Montoy.

ARBITRE: Adrià Sangrà Miquel, regular.