dimecres, 15 de gener del 2020

ANGULÀRIA 2 - 1 JUNEDA

L'ANGULÀRIA VENÇ I CONVENÇ

L’Angulària continua en ratxa i suma una nova victòria a casa davant un potent Juneda.

En el primer partit de l’any nou, els homes de Jordi Oliveres l’han volgut començar de la millor manera; i ho han fet brindant a l’afició tres punts molt treballats enfront el tercer classificat de la taula. Malgrat tots els entrebancs, com van ser l’espessa boira, jugar 29 minuts en inferioritat numèrica, i la no senyalització  d’un penal que a tots ens va semblar punible, menys l’àrbitre, els d’Anglesola van saber amarrar la victòria que els situa en una molt digna 8ª posició en aquesta ascendida Segona Catalana.
Celebració del 2-0, obra de Selva.- Una gran jugada.

Ens plau molt saber que, segons analistes del mon del futbol, l’Angulària es l’únic equip recent ascendit en cinc anys, que ha sumat 23 punts a la primera volta, encara no acabada. Això diu molt de la bona feina que duen a terme l’equip tècnic i el bloc de jugadors que, formant una pinya de companys encomiable, tiren endavant, molt be per cert, la temporada en una categoria gens fàcil.
Estrena de les noves grades, pendents d'acabar i inaugurar. Confiem omplir-les.

Es posà la pilota en joc amb cert domini local durant els primers vint minuts; l’Angulària ja podia haver marcat al minut 12, quan Sylla va estavellar una pilota al pal, però els pals també juguen, i normalment sempre en contra. Tocava continuar seguint en busca del gol abans que el contrari, posar-nos per davant al marcador i seguir en la bona tònica de que quan marquem primer, mai hem perdut un partit, tal com avui s’ha repetit.
Vista general. Amb un fred que pelava;  i al mig, Angulària TV.

Però enfront teniem un bon Juneda que, a mesura que avançava el partit, les forces s’anaven igualant. Ja no ens deixaven tant espai i amenaçaven amb certes arribades, però sense conseqüències.
Jugada d'atac, enmig de lo que seria una espessa boira.

Al minut 38 arribà el gol desitjat. Jony va rebre una pilota pel centre, encarà porta i xutà, però el seu marcador la desvià per alt en forma de globus, agafant un efecte enverinat, que al caure, el porter no va poder controlar i l’introduí ell mateix al fons de porta. Un gol que el Juneda no hi comptava, però el marcador ja lluïa l’ 1-0 i quedava poc pel descans. L’objectiu estava, de moment, aconseguit; però quedava tota una part, que resultaria complicada.
Jony al terra, ajudat pel jugador autor de la falta.

A la represa el Juneda sortí a totes, amb l’idea d’empatar com més aviat millor, però aquesta idea beneficià l’Angulària, ja que al minut 49 va arribar el 2-0;  un gol preciós per la seua bellesa i participació col·lectiva de tota la davantera.

Sylla rebé una pilota a mig camp per banda esquerra, driblà àgilment al seu marcador, i fen gala de la seua rapidesa, arribà al fons per centrar-la a Jony, que va passar-la al seu torn per Oscar; aquest la tocà per Selva que venia del darrere desmarcat, i afusellà al porter Morales sense remissió.
Mimit en plena carrera, tornant per defensar.

El 2-0 semblava tranquil·litzador, però res més lluny de la realitat que es visqué durant els quaranta minuts llargs que quedaven.

Cinc minuts més tard, i en plena eufòria local, arribà la jugada polèmica del penal que l’àrbitre no va encertar a assenyalar. Unes mans clares dins de l’àrea que no va veure o estava mal posicionat. Hauria representat un possible 3-0, molt dur pel Juneda.
Eric Monter, controlant per iniciar jugada.

Remarcar també que a banda d’aquest fet puntual, en la resta de partit, la seua labor es pot considerar de notable, inclòs l’expulsió d’un jugador nostre.

A partir d’aquet moment els problemes es van ajuntar per l’Angulària.

El primer i principal fou que en un moment, una espessa boira inundà el camp, sense que es pogués veure res; jugant dins d’aquell núvol podia passar qualsevol cosa, sense que ningú ho veiés.

I en va passar dues; la primera, que al minut 62 l’àrbitre assenyalà un penal en contra nostre, que a causa de la boira, no sabem el motiu que el provocà. El xutà Masbernat i establí el 2-1.
Robinat en plena acció de contenció.

La segona fou l’expulsió al minut 67 d'Edgar Molina, que segons diu l’acta, provocà una forta entrada a un contrari, havent-se de retirar del camp.

La cosa es complicava; un jugador menys i practicament mitja hora per davant, enmig d’un partit gairebé a les fosques. No les teníem totes i el Juneda empenyia de valent.

Va ser aleshores quan els nostres van demostrar el seu coratge i valentia; no van defallir i van aguantar com a herois fins al minut 96 que va prolongar el  col·legiat.

Una gran victòria que ens encoratja pel proper partit que jugarem al camp del líder, Les Borges Blanques.

Partit acabat sense visibilitat, pero tres punts més al sarró.

ANGULÀRIA: Juanca, Monter, Mimit, robinat, Sylla, Jony, (Ospina), Oscar, (Oussama), Aliou, Molina, Selva, (Baiget),  Gallart.

JUNEDA: Morales, Masbernat, Barrull, (Bertran),  Fuentes, Grau, Oriol, Vidal, Casalta, Roura, Cusiné, (Giné),  Aixalà, (Mateus).

GOLS: 1-0, min. 38, Morales, p.p.; 2-0, min. 49, Selva; 2-1, min. 62, Masbernat, (p).

ARBITRE: Adam Parra Cacho; be.