dimarts, 30 d’abril del 2019

TREMP 1 - 2 ANGULÀRIA

EL CAMPIONAT, A TOCAR

Amb aquesta victòria a domicili, i a  falta de quatre jornades, l’Angulària necessita tant sols tres punts per proclamar-se campió del grup 14 de Tercera Catalana.
Això podria succeir la propera jornada, si l’Angulària es capaç de guanyar el seu partit a casa, contra el Bellcairenc.
Oscar, davant del porter, per marcar el primer gol, secundat per Baiget.

Aquesta circumstància s’ha produït pel fet que el seu immediat perseguidor, el Torregrossa, a perdut el seu partit a casa contra l’Ivars. S’ha despenjat fins la quarta posició, en benefici del Bellpuig, que es situa  segon , però amb deu punts menys que l’Angulària. Ara la lluita es centra en qui pot aconseguir la segona plaça entre Bellpuig, La Seu i Torregrossa. La primera, hauria de passar algo molt gros, perquè no fos per els d’Anglesola. Està fent una gran temporada, i ha fet mèrits per aquest premi.

Aquesta victòria al camp del Tremp, te molta transcendència per la moral que s’ha injectat a l’equip, ja que era un dels tres desplaçaments mes complicats que ens quedava fins acabar la temporada; Tremp, junt amb La Seu i Bellpuig, equips que teníem a tocar, però amb aquests tres punts, i la derrota del Torregrossa, el panorama pinta molt millor i estem a un pas d’aconseguir el campionat.

Dels noranta minuts jugats al Pedrasanta, podem dir que els 68, foren clarament dominats per l’Angulària, sense donar cap mena d’opció als locals, i en el que vam saber aprofitar per posar-nos amb l’avantatge de 0-2.

El primer, molt ben elaborat, fou producte d’un centre entre línies que Oscar guanyà l’esquena dels defensors i es plantà davant del porter; se’l va driblar, i amb l’esquerra i poc angle, marcà a porta buida. Era el minut 9, i el lluminós ja es decantà amb el 0-1 favorable.
Manel, encarant porta, però li farien alfta.

En la resta de la primera part, el Tremp no va reaccionar, i eren els anglesolins que portaven el pes del partit, sense oblidar la cobertura, que poca feina tenia davant la ineficàcia atacant.

En la represa, al minut 58, i producte de la pressió visitant, l’Angulària forçà una falta uns metres fora l’àrea. La tocà en curt Oscar, i Baiget la centrà passada per damunt la defensa. Venint del darrere, Toldrà posà el cap per creuar-la a l’angle contrari; sense que el porter Roger pogués fer res per aturar-la.
Crec que es l'Oscar, disputant una pilota.

Era el 0-2 que reflectia lo que damunt el camp, s’estava veient, però deu minuts mes tard, al 68, ens vam veure amb un home menys, per l’expulsió per doble groga de Mimit. Un ensurt que no s’hi comptava, però que sol passar en partits compromesos.

A partit d’aquest moment, el Tremp despertà i va intentar posar setge a la nostra porteria. La veritat, es que l’Angulària tingué que fer retocs; els locals es van bolcar i van tenir alguna ocasió de gol que no van saber transformar.
Manel i Oscar. Nois ho sento. Sempre em poso a l'atac nostre.

Quedaven molts minuts, i el Tremp convençut d’amargar la tarda, però com han demostrat durant tot el campionat, la defensa aguantava les embranzides estoicament, amb l’ajut, naturalment, de la resta de companys.

I no va ser fins al minut 88 en que el Tremp llençà una falta enverinada que el nostre porter Juanca, tapat per jugadors dels dos bàndols, no poder aturar, i el 1-2 ja estava servit per passar a aquells minuts d’incertesa en que qualsevol errada et pot tirar pel terra, tot l’esforç del gran partit que s’havia vist.
Contents, amb la satisfacció de la feina ben feta.

No va ser així, els jugadors van respondre i van cobrir la manca del company expulsat amb punt d’honor i valentia.

L’àrbitre xiulà el final i els tres punts, molt valuosos, marxaven cap Anglesola.
Això és aficio i companyerisme, L'Arnau amb crosses, per animar l'equip.

TREMP: Farre, Railean, Colom, Besliu, Gonçalves, Ugarte, X. Farre, Barbosa, (El Madani), Deniz, Patzelt, (Bacardit),  Nicolae,

ANGULÀRIA: Jeanca, Toldrà, Mimit, Ospina, Manel, (Segues),  Baiget, Oscar, (Dalghi), Selva, (Riba),  Pau, (Martin),  Edgar, Abdoulaye.

GOLS: 0-1, min. 9, Oscar; 0-2, min. 58, Toldrà; 1-2, min. 88, Ugarte.

ARBITRE: Marc Esteban Boté, molt be.