dilluns, 15 d’abril del 2019

GUISSONA B. 0 - 7 ANGULÀRIA


GRAN PARTIT I GOLEJADA

Tots, animant al company Arnau Arrufat.


La jornada 29 de Tercera Catalana, ha representat per l’Angulària un pas ferm cap al títol de campió. Els empats dels seus immediats perseguidors, Torregrossa i La Pobla, així com La Seu a Torà, ha fet  incrementar a nou, els punts que disposem d’avantatge envers el segon, que continua sent  el Torregrossa.

Queden cinc partits, i dels quinze punts que estan en joc, si som capaços de sumar-ne set, l’Angulària tindrà la lliga al sac, assolint el campionat.
Lo Josep i l'Arnau, saludant-se davant Santi.

No serà fàcil, ja que dels cinc, quatre els juguem fora, i en camps difícils com son Tremp, La Seu i Bellpuig, i com a cloenda, al camp del Verdú.

Esperem que els integrants de la plantilla, facin un últim esforç per mantenir el primer lloc que han liderat durant tota la temporada.

Vam comptar amb la presència del jugador de l’Angulària Arnau Arrufat, que tal com comentava en l’escrit anterior, va resultar lesionat diumenge passat, lesió important que el mantindrà apartat de l’equip un temps considerable.
Baiget, controlant una pilota.

A l’inici del partit, els companys el van animar amb una gran pancarta amb el lema: “Arnau, mai caminaràs sol”. Esperem una ràpida recuperació.

D’aquest partit se’n pot treure molt bones conclusions, doncs a la vegada que set gols en camp contrari, no es veuen cada dia, és de la manera com es van aconseguir. Del primer a l’últim minut va ser l’Angulària qui va portar el pes del partit, fen jugades de veritable mèrit que, normalment, no sempre, acaben en gol.
Mimit, corrent la banda i creant jugada.

Van ser set, com podien haver estat deu; les ocasions hi van ser, però no totes es van aprofitar. 

L’important és que en tots els quinze jugadors que van intervenir, se’ls hi va veure un compromís i intensitat encomiables per aconseguir la victòria que els atansa una mica més al títol.
Celebració del tercer gol, obra d'Abdoulaye.

També és veritat que el Guissona jugava i deixava jugar, mostrant una esportivitat exquisida malgrat el gruixut del resultat ;   cap mal gest; acceptant la superioritat del rival.

A la primera meitat, el resultat de 0-3 ja sentenciava l’encontre, que es va incrementar a la segona, amb quatre gols més; tots ells de bella execució. Ha estat un dels millors partits jugat en camp contrari.
Resultat clar de 0-3 a la mitja part.

Al minuts 7, encetava la tanda Dalghi; el segon fou obra de Baiget al minut 21; el tercer el signava Abdoulaye, al minut 25, al rematar de cap una falta per banda esquerra.

Tant sols iniciar la segona meitat, al 46, Dalghi aconseguia el seu doblet, i just dos minuts més tard, al 48 i al 66,  Oscar feia recollir al porter, per dues vegades, la pilota del fons.
Oscar, posant la directa i marcant sense perdó.

I el setè que tancava la golejada, se’l guanyà Xavi Segués, que jugant de lateral, pujà per banda, salvant dos entrades de la defensa, i afusellant al porter al minut 88.

Tota una exhibició d’eficàcia golejadora la que s’ha vist en aquest partit, en la que han anotat els tres jugadors del poble, Baiget, Segués i Dalghi.

Destacar el bon debut del jove targarí Fran Selva, que ens ha vingut ha ajudar per cobrir les tres baixes que, per diferents motius, s’han produït últimament. Benvingut Fran.

Salutació i esportivitat a l'acabar el partit.

GUISSONA B. Adrià, Nabil, Sobkiv, Tsyuper, Solé, (Nil),  Diouf, Ortelecan, Zamora, (Baldeh), Mas, Rodriguez, Vitaly, (Puig).


ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, (Pau), Mimit, Ospina, Manel, Baiget, Oscar, Selva, (Martin),  Dalghi, (Segués),  Edgar, Abdoulaye, (Riky).


GOLS: 0-1, min. 7, Dalghi, 0-2, min. 21, Baiget; 0-3, min 25, Abdoulaye, 0-4, min. 46, Dalghi; 0-5, min. 48, Oscar; 0-6, min. 66, Oscar; 0-7, min. 88, Segués.


ARBITRE: BOIX ALVES, BE.