dilluns, 8 d’abril del 2019

ANGULÀRIA 3 - 1 VILANOVA DE L'AGUDA

UNA VICTÒRIA MASSA CARA

Vam guanyar  aquest partit, si,  però aquesta vegada la victòria és lo menys rellevant. En aquesta jornada, hauríem cedit  el tres punts, a canvi de que l’Arnau no s’hagués trencat.

La mala sort es centrà en l’ Arnau Arrufat, jugador de l’Angulària i veí de Tàrrega. Feia tant sols dos jornades que havia sortit d’una lesió, que l’havia tingut apartat dels terrenys de joc durant dos mesos llargs. Ja recuperat, i a fi efecte de que anés agafant la forma, el mister li donà els quinze minuts finals per contribuir a la victòria.
Jugada d'atac de l'Angulària.

Al minut 85 i en un moviment fortuït, tot sol, recolzà el peu dret de tal forma, que caigué desplomat, impossible de bellugar-se, fins que fou traslladat en ambulància a Lleida. Res a veure amb l’altra lesió, ja que la primera fou muscular.

Segons els primers informes, te ruptura de peroné, lligaments, i tal vegada també la tíbia; amb possible lesió al turmell.  Amb seguretat, ho sabrem el dilluns dia 8 que està previst operar-lo.
Santi Chica, superant un contrari i organitzan jugada.

Tot l’entorn de l’Angulària, Junta, tècnics, companys i afició en general, li desitgem que la intervenció sigui un èxit, el dany, menys possible, i que el puguem tindre ben aviat entre nosaltres. ANIMS ARNAU!!!

Pel que fa al partit en sí, aquesta vegada l’Angulària no va fallar, va resoldre el partit a la primera meitat, i es va reconciliar amb l’afició de la derrota soferta el diumenge passat a Tornabous.
Lo Pau Teixé, dissimulant, despres de marcar un gol. El tercer.

El Vilanova de l’Aguda, amb jugadors molt veterans i amb experiència, es van mostrar forts i combatius als primers minuts, fins al punt que van ser ells, i mitjançant Bernaus, que al minut 15 es van avançar al marcador, finalitzant així   una jugada molt ben portada, que va acabar en gol.

La reacció de l’Angulària no es va fer esperar massa; no ens podíem permetre un altre ensurt, com el de Tornabous.
L'Arnau s'ha trencat. Tots preocupats.

Dotze minuts mes tard, al 27, Santi treu una falta amb l'extrerior del peu, i Oscar posà el cap amb valentia, per empatar un partit, que a partir d’aquell moment, en començava un altre de nou.

L’Angulària volia sentenciar com més aviat millor i feia mèrits per aconseguir-ho, ja que la possessió i el control eren seus, però vam haver d’esperar fins al minut 42 per veure el millor gol de la tarda, per la seua bellesa i execució. Tres parets fulgurants entre Oscar, Baiget i Santi, van deixar clavats a la defensa i porter, que, sense saber com reaccionar, es van limitar a veure la millor jugada del partit, que va acabar amb un xut creuat de Santi, impossible d’aturar. Era el 2-1 que posava les coses al seu lloc.
Entrada de l'ambulància al terreny de joc.

I un minut més tard, al 43, Pau Teixé, culmina una bona entesa amb els companys d’atac, i posa el 3-1 inapel·lable, on la pilota entrà suaument   dins porta.

Quan un equip rep dos gols en un minut, i estan a la fi de la primera part, vulguis o no, les esperances i voluntat de reacció son difícils d’assimilar. L’Angulàra ja havia fet molt bona part de la seva feina.

La segona part, amb aquest resultat clar, l’aspecte físic del Vilanova va passar factura, i a mesura que passaven els minuts, es van limitar a defensar i evitar que el resultat no es veiés incrementat, ja que la pressió local anava en augment.
Primers auxilis, amb els pares i jugadors observant l'Arnau.

Els minuts anaven transcorrent fins al moment fatídic de la desgràcia de l’Arnau.

A partir d’aquí, ja ningú pensava en el resultat, tots, amb la mirada fixada vers el jugador immòbil,  que al terra estava, esperant els serveis d’urgència que, una vegada fets els primers auxilis, se l’endugueren enmig de l’aplaudiment d’ànim de tothom.

Una victòria per la que vam pagar un preu molt alt, massa.

Jugadors d'ambdós equips, col·locant-lo a la llitera.

Des d'aquí, fem arribar el nostre més sincer agraiment als jugadors del Vilanova de l'Aguda, per la seva solidaritat i la bona disposició que van demostrar en tot moment davant el rival-company lesionat. Una gran lliçó de lo que ha de ser el futbol. Gràcies Vilanova.

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Riba, (Mimit),  Ospina, (Arrufat), Manel, Santi, Baiget, Oscar, (Segués),  Pau, Dalghi, (Abdoulaye),  Gallart.

VVA. DE L'AGUDA: Villarte, Esteve, Torremorell, Gonzalez, (Cristian),  Tuca, (Dimitrov),  Bernaus, Cortina, Niang, Brusi, Esteve, (Jounou), Jacint.

GOLS: 0-1, min. 15, Bernaus; 1-1, min. 27, Oscar; 2-1, min. 42, Santi; 3-1, min. 43, Pau Teixé.

ARBITRE: Craviotto Nogué, be-