dilluns, 1 d’abril del 2019

TORNABOUS 2 - 1 ANGULÀRIA


L’ANGULÀRIA S’ENCALLA A TORNABOUS

L’Angulària no va poder puntuar en el derbi veïnal a Tornabous. Ens tenen la mida presa, ja que dels dos partits, tant sols hem pogut sumar un punt.

Sobre el paper i vista la diferència de punts que ens separa a la taula, semblava que no hi hauria massa problemes en treure algo positiu, però els partits s’han  de jugar, i en el futbol, està comprovat que no pots anar confiat davant cap equip.
Baiget, lluitant pel control de l'esfèrica.

Aquesta és la grandesa del futbol. Quan creus que pel fet d’anar líder, i enfrontar-te a un altre, teòricament inferior, el resultat ha de ser sempre positiu, però en acabar un partit com el del Tornabous, i veure que et deixes els tres punts, et dones compte  que la diferència no és tant gran, i tornes a la realitat.

L’Angulària va dominar amb claredat tota la primera meitat, en la que es podien haver marcat tres o quatre gols, sense que el Tornabous creés cap ocasió clara, però que tant sols vam poder transformar en una ocasió. Va ser en una de les moltes jugades col·lectives de la davantera, que Ivan Marin va encertar i finalitzar en gol al minut 15. Ens imaginàvem seria el primer d’una sèrie, però no.
Celebració del primer i únic gol. Llàstima.

Aquest crec que va ser el factor causant perquè el partit acabés en derrota.

La superioritat era manifesta, i el subconscient va jugar una mala passada, anomenada excés de confiança. Tothom, jugadors i ambdós aficions, estaven convençuts de que la victòria seria anglesolina. Però ens vam equivocar.

En l’única i última jugada de la primera part, al minut 44, el Tornabous fou objecte d’una falta ingènua i innecessària bastant separada de l’àrea. Cahelles la llençà impecable i empatava el partit incomprensiblement. Costava admetre que vist el joc dels dos conjunts, s’arribés al descans amb el marcador igualat.
Santi, iniciant jugada i arropat per Abdu.

La segona part, tot es va capgirar radicalment. L’Angulària, tot i veient-se superior, va anar de més a menys, tot el contrari del Tornabous; ja començaven a creure-s’ho i la diferència ja no era tal, anaven a totes i ofegaven els intents visitants. Posaren més fe en la victòria, convençuts de que, amb una mica de sort, podien tirar en partit endavant.
El seu porter, blocant una falta perillosa.

I tant sols havien passat sis minuts, al 51, quan en una falta al seu favor, es llençada de mig camp damunt de porta, amb tanta mala fortuna, que en una semi errada d’un defensor, va deixar la pilota morta als peus de Rovira que no va perdonar, la creuà fora l’abast del porter Juanca.
Edgar, procurant evitar un control rival.

Mancava encara molt temps per poder-ho adreçar, però a mesura que passaven els minuts, els nervis s’anaven apoderant dels nostres, i les coses no sortien com volien; el jugar contra rellotge i veient que se’ls escapava el partit, fou un plus negatiu afegit que, junt a l’ofici de pèrdues de temps dels locals, van fer que l’Angulària es deixés tres punts importantíssims i rebaixés l’avantatge en benefici de Torregrossa i La Pobla, que van guanyar els seus partits. Menys mal que l’immediat perseguidor, La Seu, també va perdre el seu partit, baixant a la quarta posició.

Set punts per damunt dels dos segons, que s’haurien de mantenir o augmentar, si volem acabar a dalt de tot.

Santi i Edgar, esperant controlar la bola.

TORNABOUS: Marcel, Boldu, Cahelles, Benet, Batalla, Camarasa, Arrufat, Bernades, (Martinez),  Rovira, (Simeó), Balasch, Novell.


ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, (Pau),  Mimit, (Riba),  Ospina, (Dalghi),  Manel, (Segués),  Santi, Baiget,  (Arrufat), Oscar, Marin, Gallart, Abdoulaye.

GOLS: 0-1, min. 15, Marin; 1-1, min. 44. Cahelles; 2-1, min. 51, Rovira.

ARBITRE: Franch Cabrerizo, be.