dilluns, 27 de novembre del 2017

ANGULÀRIA 0 - 3 LA SEU D'URGELL

ENSOPEGADA INESPERADA

La jornada 13 de Tercera Catalana, i sense creure en supersticions, ha resultat ser fatal pels interessos de l’Angulària.
De fet, encara que sembli un resultat clar a favor de La Seu, el partit s’ha desenvolupat amb molta igualtat; podia haver pogut guanyar, empatar o perdre qualsevol dels dos conjunts, però en aquest partit, el factor sort, hi ha tingut molt a veure.
Manel, iniciant jugada amb Oscar
A la primera meitat, els locals podien haver anat als vestidors ben bé amb un 2-0, però dos pilotes que ja es cantaven com a gol, una l’ha tret un defensor sota pals de la mateixa ratlla, i l’altra, amb el porter a contrapeu, l’ha salvat  també in extremis de la mateixa línia. En un partit molt intens i físic, reconèixer que els de la muntanya, són un dels millors equips que ha passat per Anglesola. Equip jove que ha batallat durant tot l’encontre, ofegant el sistema ofensiu dels locals.
Jordi Martin, allunyant la pilota a l'àrea contraria.
I quan semblava que s’arribaria al descans, ha vingut el gol psicològic favorable a La Seu; en el minut 43, i mitjançant un corner, la pilota s’ha introduït directament a porta, en lo que s’anomena “gol olímpic”. Sense tocar-la ningú, el bon llançament, de Sort s’ha convertit en un gerro d’aigua freda, que congeniava amb l’ambient gelat de la tarda. Al descans, i amb el 0-1 en contra, que ja no remuntaríem.
A la represa, l’Angulària ho ha provat de totes formes, canvi de tàctica i jugadors que anaven entrant de refresc, però la defensa de La Seu, una de les línies mes fermes de l’equip, impedia finalitzar els nombrosos intents dels locals per obtenir al menys l’empat; la creueta també ens ha perjudicat en benefici dels forasters.
Assajant una altra jugada, però ahir no vam tenir sort.

El temps s’anava esgotant, i les pilotes no volien entrar. La fatalitat també se’ns ha aliat quan fallàvem un penal. En aquest moment, La Seu ja havia anotat els seu segon gol, a raó d’un contracop amb tot l’Angulària avançat en busca de l’empat.
Acte seguit, i en el mateix moment, amb una jugada semblant, un xut seu tocà el pal, però en aquesta ocasió, sí va entrar, i va representar un 0-3 completament injust, vist el conjunt dels noranta minuts. Per això dic que és un resultat enganyós, ja que en el transcurs del minut 89, han fet dos gols.
Omar, intentant ajudar en atac.
Hem d’acceptar les sorpreses que ens depara el mon del futbol, i felicitar la bona actitud de La Sau. Dissortadament, el tretze, no és el nostre número
Mantenim  la tercera posició, però ja tenim a quatre punts els dos líders, Agramunt i Ponts, que ells sí han guanyat els seus respectius partits.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, (Segues), Piore, Omar, (Radu), Aaron, (Gallardo), Jonny, Manel, Oscar, Arrufat, Bryan, (Kevin), Martin (Parrata).

LA SEU: Escolà, Carrion,(Jan),  Colell, Roelas, Sabarich, Rivero, (Cobo), Sort, (Castillejo), Martinez, Raya, (Ferreira),  Mairal, Rodriguez, (Tarres).

Gols: 0-1, min. 43, Sort; 0-2, min. 89, Jan; 0-3, min. 89, Colell.

Arbitre: Marco Ciuciu, bé.