dimarts, 5 de desembre del 2017

VVA. AGUDA 2 - 4 ANGULÀRIA

VICTÒRIA I REMUNTADA RECONFORTANT


L’Angulària ha recuperat els punts perduts la setmana passada al seu camp, i ho ha fet a casa del Vva. Aguda.
 En un molt bon partit, els de l’Urgell han tingut que remuntar un resultat que se’ls havia posat molt costa amunt, i ho han fet d’una forma espectacular i exemplar.
Jugada d'atac amb el Vilanova aculat.
Corria el minut 18, i ja perdíem per 2-0; en les dos úniques  arribades que s’han produït en aquest temps, ens han marcat dos vegades sense motiu aparent de perill; el primer en un error de marcatge, i l’altre, jo crec que a causa de l’enorme fred, se li ha esmunyit la pilota de les mans al porter, quan ja l’havia aturat. Un error que ha esmenat al llarg de la resta de partit, en quatre magnifiques intervencions que el gol ja es cantava. Els autors dels gols han estat Niang al minut 9, i els segon la xutat Cristian al minut 18. S’estava jugant a zero graus de temperatura.
Nova jugada de perill a càrec de Manel
Amb el joc que l’Angulària desplegava, no era normal aquest resultat, i d’escurçar diferències se n’encarregà   Jonny que, rebent una pilota entre línies, fruit d’una gran jugada col·lectiva, guanyà l’esquena de la defensa i la creuà al fons de la xarxa. Era el minut 22 i quedava molt per davant, però al marcador no es bellugà fins el començament de la represa.

De nou Manel, amb Arrufat a l'espectativa.
Amb dos canvis de rigor, el domini encara s’intensificà molt més, i era l’Angulària qui portava el pes del partit, amb clares mostres de voler remuntar ràpidament.
I la realitat no s’ha fet esperar; en dos minuts hem passat del 2-1 al 2-3. L’empat la fet el recent incorporat Manel al minut 50, al rebre un centre per banda esquerra de Gallardo, i per cames, superar el defensa i afusellà sense remissió.


Jaume Toldrà, autor del tercer gol.
Dos minuts mes tard, al 52, producte del llançament d’una corner a càrrec d’un fabulós Gallardo, entra del darrera Toldrà que, de fort cop de cap, fa inútil l’estirada del porter Franco. Això ja pintava d’un altre color, fent justícia al domini i les ganes que en aquest partit s’hi ha posat per endur-se els tres punts cap Anglesola.
Sense treure el peu de l’accelerador, els forasters en volien més, per assegurar-se una tranquil·litat en lo que quedava encara de partit.
Bryan, lluitant per una pilota amb un contrari
I l’estocada final la posà Oscar en una jugada magistral on van participar tota la davantera, rebent un passi de taló de Manel i rematant a porta imparable.
Amb poc més d’un quart hora, vam sentenciar un partit que es presentava complicat, a raó de les dos ultimes derrotes sofertes, on no vam estar encertats, tant en joc com en complicitat.
Diumenge van demostrar que jugant, com saben, tots a una, i amb una actitud de sacrifici i confiança amb si mateix i la resta de companys, son capaços de seguir sent com lo que realment són, un bon equip que entusiasma.

VVA. DE L'AGUDA: Franco, Esteve, Fernandez, Dimitrov, (Sabando),  Oriol, Cristian, Ponce, Sabanés, Rostas, Niang, Reig, (Esteve).

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Omar, Jonny, Oscar, (Simeó) Kevin, (Manel), Gallardo, Arrufat, Segués, (Bryan),  Martin.

GOLS: 1-0, Min. 9,Niang; 2-0, min. 18, Cristian; 1-2, min. 22, Jonny; 2-2, min. 50, Manel; 2-3, min. 52, Toldrà; 2-4, min. 61, Oscar.

ARBITRE: Leon Robles, regular.