dilluns, 18 de desembre del 2017

ANGULARIA 3 - 0 TORREGROSSA

L’ANGULÀRIA RECUPERA EL SEGON LLOC


La jornada 15, la última que tanca l’any, es jugà el diumenge al matí per allò de no perjudicar el festival dedicat ha recollir fons per la Marató de TV3; i ho vam encertar en tots els aspectes. Un migdia assolellat, amb molta presència de públic, i una victòria incontestable; total, una matinal rodona.
Jonny, envoltat de tres contraris.
El Torregrossa, equip situat a la sexta plaça, amb cinc punts de marge sota nostre, es un conjunt que, recent ascendit aquesta temporada, és la revelació del grup, junt amb La Seu. Un partit que es presentava amb un cert recel o, lo que és el mateix, a veure com el podíem tirar endavant sense cedir punts.
Amb el plus afegit de que, a causa de l’acumulació de lesions, tant sols podíem disposar d’un jugador de recanvi, s’ha posat la pilota en joc, i ben aviat s’ha vist que el temor era infundat, ja que al minut 26, l’Angulària ja havia sentenciat pràcticament la victòria, i el 3-0 ja lluïa al marcador. Amb deu minuts, Bryan amb dos dianes i el tercer obra d’Arrufat, els locals havien desarborat un Torregrossa, que estava convençut que no marxaria de buit.
Va acabar ben glaçat, però val la pena. Els seus videos i reportatges
son la salsa de la bona temporada que estem vivint. Moltes gràcies Marc.
I és que diumenge, malgrat totes les absències, l’Angulària va fer una primera part perfecta. Salvant els deu primers minuts de tanteig, els locals van dominar totalment la part. Anant a totes, i procurant que la manca de companys no es notés, van començar a elaborar jugades de molt mèrit, i que acabaven amb el premi del gol. Amb un Gallardo molt entonat, repartint i creant joc per totes bandes, la davantera feia la resta, portant de corcoll la defensa que res podia fer per aturar l’empenta que se’ls venia damunt.
Xavi Segués, un jove i bon jugador local, amb el qui sempre pots confiar.
Al minut 17, Gallardo centra entre línies perquè Oscar guanyés l’esquena de la defensa i la posés en safata als peus de Bryan que seguia la jugada. Era l’ 1-0, preludi d’una gran i merescuda victòria.
Tres minuts mes tard, al 20, combinació per banda dreta, que acaba amb un centre de Jonny al punt de penal, perquè de nou Bryan i en mig de sis defenses, es fes amb l’esfèrica i la creués fora l’abast de Jose Vicente.
Bryan, Gallardo i Oscar, presionant a la defensa del Torregrossa.
I sense donar respir al contrari i procurant  assegurar un resultat clar, al minut 26 arribà el gol d’Arnau Arrufat. Un gran gol diferent als altres però de bella execució. Un centre similar per banda dreta, la controlà Oscar, que veient dificultat per encarar porta, l’endarrerir a Arrufat lliure de marca, que llençant un fort xut des d’uns trenta metres, sorprengué al porter per alt, i el 3-0 ja era una realitat. En menys de mitja hora havíem estabornit un gran equip com el Torregrossa, que tant ells com el bon gruix d’aficionats que ens visitaren, no donaven crèdit a una realitat palpable.


Jordi Martin, una bona incorporació que s'ha guanyat la titularitat.
La segona part va ser diferent, encara que no tan brillant com la primera, però sí molt efectiva en contenció i procurant mantenir la renda. Del 4-3-3, es passà al 4-4-2, assegurant un fort mig del camp, i la defensa que no va fer cap concessió.
Sense renunciar a l’atac, la tasca era controlar als homes clau, que encara que van disposar d’un parell de bones ocasions, no van saber treure’n profit; l’Angulària va tindre el coratge i valentia suficients, com per aguantar el resultat, sumar els tres punts, i retornar a la segona posició de la taula, pel fet que el que ens precedia, el Ponts, va ser superat a casa seva, davant el líder Agramunt. Equip que ens veurem les cares el proper partit del dia 7 de Gener al seu camp.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Aaron, Jonny, Oscar, Kevin, Gallardo, Arrufat, (Segués), Bryan, Martin.

TORREGROSSA: Jose Vicente, Fabregat, (Gorrochategui), Sekou, Iglesias, Zhong (Loreto), Reche, (Puig), Teixidó, Fernandez, Vall, Cases, (Buira),  Perez.

GOLS: 1-0, min. 17, Bryan; 2-0, min. 20, Bryan; 3-0, min. 26, Arrufat.

ARBITRE: Rusca Muñoz, malament.

Tot l'equip, responent a la ovació que va rebre dels aficionats,
 amb els tres punts que els colocaven a la segona posició.

EL CLUB DE FUTBOL ANGULÀRIA DESITJA A TOTHOM; PLANTILLA, SOCIS, SIMPATITZANTS, I LA RESTA DE CLUBS QUE FORMEN EL GRUP 14, UNES MOLT BONES FESTES DE NADAL I ANY NOU, I QUE AQUEST ESPORT SERVEIXI PER UNIR MÉS ALS POBLES.