dilluns, 8 de gener del 2018

AGRAMUNT 4 - 0 ANGULÀRIA

DERROTA AL CAMP DEL LIDER

L'afició, a punt de pujar a l'autocar.
La penúltima jornada de la primera volta, no ha estat propicia per l’Angulària, que ha encaixat un bon revés al camp del líder Agramunt. El primer partit de l’any ens ha deixat un mal regust de boca. No ens mereixíem guanyar, però tampoc rebre un correctiu de quatre gols.

I això que l’afició havia preparat aquest desplaçament amb totes les ganes de plantar cara i donar un ensurt al líder, que encara no ha perdut cap partit a casa.

Per fer pinya i caliu, s’ha organitzat un autocar ple a vessar, que juntament amb cotxes particulars, ens hi hem desplaçat un centenar llarg de persones per recolzar l’equip i mirar de no vindre de buit.
Un grup de seguidors amb pancarta, banderes i tambor.

Però contra força, no hi ha resistència, i l’Agramunt ha deixat ben clar el perquè va líder destacat. Encara que la diferència no ha estat tanta com per rebre aquesta golejada.

És veritat que el primer gol ha arribat molt aviat; al minut nou, obra de Abdenabi al rematar de cap un centre per banda esquerra. Aquest gol matiner crec que ha marcat el ritme de l’encontre.

L’Angulària, nedant contra corrent, buscava amb afany el gol de l’empat, tractant de tu a tu a l’Agramunt que, avesat a la gespa artificial, controlava els ensurts que, en diferents ocasions, li ocasionava els de l’Urgell. Una mostra de tal com s’alternava el domini, sense que l’Angulària baixés la guàrdia, és que el segon gol no s’ha encaixat fins al minut 75, obra de Ribera.

Formació dels dos conjunts, saludant i a punt per afrontar el xoc.

Ja, en la segona meitat i amb homes de refresc, l’Angulària, encara dominava més en centre del camp i amenaçava seriosament la porteria rival, amb una pilota al pal de Gallardo inclosa. A mesura que passaven els minuts, més s’intensificava la pressió i més s’estiraven les línies visitants, en busca del gol. I com ja és sabut, amb aquesta tàctica, corres el risc de que es converteixi en una arma de doble tall; i davant un equip com l’Agramunt, encara més.

Com he dit, al minut 75 i en ple atac visitant, una pèrdua de pilota ha servit per que en un ràpid contracop, l’Agramunt marqués el segon gol i sentenciés pràcticament un partit amb un resultat incert fins aleshores.
Una jugada d'atac de l'Angulària, que no va prosperar.

Amb el 2-0 i un Agramunt ben assentat damunt el terreny, l’Angulària ho intentava però no podia, encara que seguia a la desesperada, escurçar diferències.

Això l’ha portat, com sol passar, a perdre la concentració i encaixar dos gols més.

El tercer i quart, pràcticament calcats, dos contracops letals als minuts 81 i 89 per obra de Abdenabi, que repetia, i Ibra Diallo, que no l’ha celebrat, al haver jugat la temporada passada amb nosaltres.
Mostra de la pressió que l'Agramunt va sotmetre a l'Angulària.

No ha pogut ser, felicitar a l’Agramunt que marxa decidit a retornar a la categoria perduda.

Però, això si, l’aplaudiment major, va dedicat a la meravellosa i incondicional afició anglesolina que acompanya l’equip allá on vagi, i sigui quin sigui el resultat.

AGRAMUNT: Puebla, Roca, (Marco), Cases, Villanueva, Serés, Montalvo, Ribera, (Galan),  Pedrol, Abdenabi, (Bertran), Marin, (Saiz),  Tarruella (Diallo).
ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, (Martin),  Piedrabuena, Aaron, (Arrufat), Jonny, Manel, Oscar, (Segués), Gallardo, Didac, Bryan, (Baiget).
GOLS: 1-0, MIN. 9, Abdenabi; 2-0, min. Ribera; 3-0, min. 81, Abdenabi; 4-0, min. 89, Diallo.
ARBITRE: Iglesias Oliva, bé.