dilluns, 15 de gener del 2018

ANGULÀRIA 1 - 1 TORÀ


PAS ENRERE DE L’ANGULÀRIA

En l’última jornada de la primera volta, l’Angulària ha tornat ha ensopegar, aquesta vegada a casa, i s’ha deixat escapar dos punts davant un Torà molt combatiu que ha anat per davant en el marcador gairebé tot el partit.

Un rival que es preveia assequible, donada la diferència de punts que ens separa a la taula; l’Angulària en segona posició i 36 punts, contra el Torà en desè lloc i 21 punts. Aquests números donaven un marge de confiança suficient, com per no pensar en altra cosa que no fos una victòria.

Gallardo, conduint una pilota a la primera part.

Però en el futbol, i més encara, en aquestes categories inferiors, els partits no els guanyen els teòricament superiors,  ni millor posicionats; els guanyen, i si més no, et priven de la victòria i et causen problemes, els equips que més lluitin, corrin, amb més bona actitud i més fe en la victòria. I en aquest partit, el Torà ha superat en escreix a un confiat Angulària, que ha tingut que anar a remolc des del minut 31 fins al 81, que s’ha empatat, i al menys, hem salvat un punt.

El partit anava transcorrent amb bastanta igualtat, amb la diferència de que en bona part d’accions, eren ells els que guanyaven la posició i el domini de mig camp, pressionant de tal forma, que incomodava, i de quina manera, els intents de creació de jugades de perill. Al menys, a la primera meitat.
Radu, iniciant una combinació amb Jonny.

Al minut 31 ha arribat el gol del Torà, envoltat de circumstancies poc habituals, en les que alguna cosa ha tingut que veure l’àrbitre. I és que, quan el Torà inicià una jugada d’atac en terreny local, ha entrat al terreny de joc un gos, poc controlat pel seu amo, provocant la distracció d’alguns jugadors. L’àrbitre ha deixat continuar el joc, i el Torà ha fet el seu gol.

Si quan amb dos pilotes es para el joc, amb més motiu s’hauria de fer amb un animal damunt la gespa, crec jo.

Mig equip bolcat a l'àrea contraria.

La segura meitat, ha estat més controlada per l’Angulària, que podia haver marcat abans, si no hagués estat per les bones intervencions del porter i el poc encert rematador dels anglesolins. Últimament, ens costa veure porta, a diferència de partits anteriors.

També la mala sort compta. Als minuts 70 i 76, els locals han disposat de dos ocasions molt clares; la primera, amb el porter pel terra, el xut ha rebotat al seu cos sense voler, sortint fregant el pal llarg. I la segona, gairebé igual, l’ha tret de sota pals un jugador, quan ja es cantava el gol.
Pilota dividida entre Jonny, i un jugador del Torà.

I per fi, amb l’equip bolcat a l’àrea visitant, al minut 81, després d’una sèrie de rebuigs, Oscar l’ha creuat al fons, posant l’empat al marcador.

Un empat que, al cap i a la fi, és pot considerar just. Una derrota, tampoc la mereixíem.
Sopar de Nadal anual, de jugadors, tècnics i junta.
 
ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Piore, Aaron, (Simeó),  Jonny, Manel, Oscar, Gallardo, (Segués), Arrufat, Bryan, (Martin).
TORÀ: Pons, Argerich, Riera, Fustegueres, Garrabou, Torreguitart, Castellana, Closa, Miramunt, Bagà, Cepero, (Gonzalez).
GOLS: 0-1, Min. 31, Closa; 1-1, min. 81, Oscar.
ARBITRE: Guerrero Tello, bé.