dilluns, 6 de novembre del 2017

BARBENS 1 - 4 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA, LIDER EN SOLITARI

Una vegada posats al corrent del calendari de competició, on tots els equips han jugat els seus compromisos ajornats, l’Angulària ha disputat la jornada 10 al camp del Barbens, equip recent ascendit a Tercera Catalana.
Seguin la bona ratxa de resultats, els d’Anglesola han sumat els tres punts en disputa, i s’han situat com a líders en solitari del grup, donat que l’Agramunt, equip amb el que  compartíem el primer lloc, no ha pogut passar de l’empat al camp del Torregrossa, motiu pel qual, ara l’avantatgem de dos punts.
Bryan, controlant una pilota en solitari, envoltat de molts defenses.
Vist el resultat final, sembla que hagi estat un partit fàcil; però la realitat és que ens hem tingut que enfrontar a diversos contratemps. D’entrada no hem pogut disposar de tres efectius, considerats si més no, bons puntals que figuren normalment com a titulars, un en cada línia.

Celebració del primer gol, 0-1, obra de Bryan
L’altre, és que el camp es troba en pèssimes condicions per a la pràctica del futbol, cosa que dificultà enormement el joc que avui practica l’Angulària; no hi havia manera de controlar pràcticament la pilota. Una tercera, també notòria, fou que l’equip local s’enfrontava a un dels líders, i volia al menys no perdre el partit per allò que s’empra un sobreesforç per tal de plantar-li cara. Però la principal dificultat fou que al minut 18 de joc ens quedàvem amb deu jugadors per l’expulsió amb doble targeta groga de Manel, peça important dins l’equip, i que veié incomprensiblement una rere l’altra, les dos cartolines que el feien fora, deixant l’equip amb deu jugadors i amb setanta dos minuts de partit per endavant. S’aplegaven molts esculls alhora per intentar treure quelcom positiu.
Combinació Jonny-Oscar, fabricant una ocasió de gol.
Una vegada més, s’ha demostrat que el bloc que aquest any disposa l’Angulària, pot superar totes les adversitats amb bona bota, i comptar els partits per victòries, a excepció d’una sola derrota. Els deu jugadors es multiplicaren per suplir l’absència del company, i posant-se la roba de treball, i malgrat l’estat del camp, anaven fent el seu joc habitual, creant ocasions de perill i posant a prova la defensa local.
Canvi del bigolejador Bryan per Jordi Segués.
El primer ensurt però, l’ha donat lo Barbens en una jugada que, a porta buida, la pilota l’ha rebutjat el pal, per anar a peus de Oscar, que alhora, l’ha llençat al davanter centre Bryan, i aquest, per cames, ha superat els dos defenses i ha creuat un xut que ha representat el primer gol pels anglesolins; una jugada insòlita de veritat; del 1-0, en cinc segons, s’ha passat al 0-1; capricis d’aquest esport. Era el minut 34, i poca cosa s’ha fet més per part nostra; al contrari del Barbens que ha estavellat una altra pilota al pal. En aquesta part hem tingut la sort de cara. Mitja part, i a reposar forces per la segona, que ha estat més moguda.
Nombrosos aficionats angulàvers, que son presents en tots els camps.
Amb l’entrada de dos jugadors de refresc, aquest segon temps l’Angulària, amb inferioritat, ha jugat encara molt millor i ha dominat al rival i el temps, quallant grans jugades i contracops, mortals de necessitat. Al minut 60 i amb jugada per banda, Aaron rep una pilota en condicions que remata fort, rasa i fregant quasi el pal, fen inútil l’estirada de Fabian. El 0-2 que començava a donar tranquil·litat en la lluita per la victòria.
El 0-3 l’ha cuinat Jonny en la millor jugada de la tarda, quan després de driblar-se tres contraris, l’ha donat mastegada a Bryan, perquè anotés el seu segon particular.
El Barbens ha vist compensat l’amor propi i la voluntat que hi posava, fent el gol de l’honor mitjançant un penal a favor al minut 81, que llençat per Camara, ha suposat l’ 1-3.

Parrata, preparat per encarar porteria i marcar un merescut 1-4 final.
Encara ha tingut temps l’Angulària per anotar l' 1-4. Quan feia tant sols tres minuts que havia entrat al terreny de joc, el jove anglesolí Josep Marti (Parrata), encarava porteria i posava la pilota fora l’abast del porter local. Era el minut 88, i l’alegria s’ha desbordat a la grada visitant pel fet de que el jove Parrata, que disposa de pocs minuts, ha vist premiada la seva constància i disponibilitat envers l’Angulària.

BARBENS: Lobo, Pelegrina, (Alba), Vilalta, Benet, Petit, (Martin), Ramirez, Camara, Lopez, Moyà, Soler, VidAL.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, (Gallardo),  Piore, Omar, Aaron, Jonny, (Parrata), Manel, Xime, (Radu), Arrufat, (Simeó), Bryan, (Segues),  Martin.

GOLS. 0-1, Min. 34, Bryan, 0-2, min. 60, Aaron, 0-3, min. 65, Bryan, 1-3, min. 81, Camara (p), 1-4, min. 88, Parrata.

ARBITRE: Rusca Muñoz, malament.