divendres, 3 de novembre del 2017

ANGULÀRIA 9 - 0 RIALP

GOLEJADA HISTÒRICA

El dia de Tots Sants hem jugat el partit suspés a causa del referèndum del dia 1 Octubre, corresponent a la jornada 5 de Tercera Catalana, enfront el Rialp.
Tal com reflexa el marcador, damunt el camp tant sols ha existit un equip, que una jornada més, l'ha resolt amb certa comoditat, a favor dels colors de l'Angulària.

El culpable de que puguem veure els resums dels partits.-Moltes gràcies Marc Llavall.
El Rialp, al igual que la passada temporada, no passa pels seus millors moments, i més encara quan ha de disputar els partit  fora de casa; a causa de la gran distància que els separa de l'equip mes proper, varis jugadors es veuen en la necessitat de no poder desplaçar-se pel motiu del seu treball en la restauració. Van venir els onze justos amb el tècnic i delegat. I això cada dos setmanes, s'ha d'acusar per força.
Disposats a celebrar un dels molts gols.
En canvi l'Angulària, és l'alta cara de la moneda; amb els seu cinc jugadors a la banqueta, i la formació d'un gran bloc com equip, està gaudin d'una de les millors temporades, des del inici de l'ùltima etapa futbolera. D'aquí la pluja de gols que s'endugueren els de la montanya.
Poquer de gols de Jonny, trio per part de Xime, i Manel i Baiget amb un cadascun, van ser el resultat  d'una tarda que els aficionats no olvidaran fàcilment. N'hi va haver per tots els gustos.

Fi de la pesadilla del Rialp i del partidàs de l'Angulària

Nou gols que van servir per superar  l'Agramunt en el total particular, i situant-se en el primer lloc de la classificació, empatats a punts, aixó si, amb els turronaires, ja que també van guanyar el seu corresponent partit. S'ha de procurar mantenir el frec a frec en els primers llocs. Les ganes, el joc i l'entusiasme a fé que hi són.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, (Toldrà), Piore, Omar, Aarón, Jonny, Manel, (Bryan),  Baiget, Kevin, (Xime), Gallardo, (Arrufat),  Segués, (Martin).

RIALP: Victor, Carreto, Pin, Galí, Sanchez, Contel, Pico, Blai, Roqué, Vila, Julià.

GOLS: 1-0, min. 6, Jonny; 2-0, min. 12, Jonny; 3-0, min. 35, Manel; 4-0, min. 55, Jonny; 5-0, min. 69, Xime; 6-0, min. 70, Xime; 7-0, min.72, Baiget; 8-0, min. 84, Xime; 9-0, min. 89, Jonny.

ARBITRE: GRAS ROY, BÉ.