dimarts, 5 de setembre del 2017

TORNABOUS 0 - 3 ANGULÀRIA

BON COMENÇAMENT DE TEMPORADA

El retorn a la competició futbolera, no podia anar millor pel C.F. Angulària, ja que la primera jornada, jugada a casa del Tornabous, ens ha deparat una victòria clara i contundent per 0-3, que ens dona els tres primers punts i ens situa en quarta posició. Posició momentània, es clar; queda tota la lliga per davant, i pot passar de tot, però bo es començar amb bon peu, per donar confiança a l’equip i a tots els seguidors.

El flamant mister Sr. XAVI JOVANÍ MARTI, amb ganes de fer-nos gaudir la temporada

Amb la incorporació del nou mister, Xavier Jovaní Marti, i l’entrada de tretze nous jugadors, que aviat està dit, i pendents encara d’un parell més, hi havia la incertesa del acoblament en el nou sistema de joc que ha imposat el nou entrenador, cosa normal en l’adaptació gairebé del total de la plantilla. Però ens havíem equivocat; a mesura que es jugaven els partits de pretemporada, ens donàvem compte que s’havia encertat amb els fitxatges, responent amb la pràctica d’un futbol de toc i bona qualitat, que feia preveure una bona temporada, tal com s’ha vist avui al camp del Tornabous.

A la primera part, els anglesolins, ja han deixat clara la seva superioritat, i la tranquil·litat que dona anar al descans amb un 0-3 favorable, ha fet que la segona, no fos tant intensa ni aclaparadora com la primera, per allò de no arriscar la bona renda i que no fes perillar una victòria que es tenia sarró.

El domini ha estat considerable. I La prova és que al minut 4 ja s’havia inaugurat el marcador per obra de Manel, al rematar de cap un dels molts corners a que els Tornabous s’ha vist sotmès. El Tornabous, parapetat el darrere per intentar contrarestar les escomeses dels visitants, disposaven de poques sortides amb perill, per posar a prova el porter visitant Adrià, que les poques que ha tingut, les ha resolt perfectament.

Una de tantes jugades d'atac a la primera part.

No obstant l’Angulària, continuava cercant l’àrea local, per ampliar l’avantatge que no arribaria fins al minut 38, quan en una bona jugada trenada per Jony, la passà a Baiget, i solt davant porta, la creuà fora l’abast del bon porter Balasch. S’ha de destacar la bona labor d’aquest jugador, ja que de no ser per les seves bones aturades, ara estaríem parlant d’una autèntica golejada.

El tercer i definitiu, l’ha fet pujar al marcador Gallardo al minut 44, d’un xut ras i creuat, que, encara que molt escorat, res ha pogut fer tampoc el porter local.

Nova jugada, iniciada per Jony, amb tot el Tornabous defensant.

La segona part, com he dit abans, no ha tingut massa història; encara que també s’ha disposat d’un parell o tres d’ocasions que no s’han traduït en gols.

Els assistents han pogut gaudir d’una bona tarda de futbol, que per ser la primera, ha donat molt de sí, sobretot als d’Anglesola que, a banda de la victòria, s’ha copsat unes molt bones sensacions pel que fa a l’equip en general. S’endevina una altra molt bona temporada. El temps ho dirà, i tan de bo, no m’equivoqui.

TORNABOUS: Balasch, Boldu, (Remus),  Camats, Essahal, Benet, (Rovira),  Farre, (Hamza), Batalla, Bernades, Binefa, Arrufat, Tello.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Omar, Jony,(Simeo),  Manel, Baiget, (Marti),  Kevin, (Aaron),  Gallardo, Arrufat, Segués.(Bryan),

GOLS: 0-1, min. 4, Manel; 0-2, min. 38, Baiget; 0-3, min. 44, Gallardo.

ARBITRE: Gaspar del Rio, Bé.