dilluns, 18 de setembre del 2017

PONTS 2 - 1 ANGULÀRIA

EL PONTS FRENA L’ANGULÀRIA

El tercer partit de la temporada no va ser propici per l’Angulària, que es va veure sorprès per un Ponts que al minut 8 ja guanyava per 2-0. Dos despistes en defensa, els van aprofitar els locals, per desbaratar el plantejament de l’Angulària i posar-li pressió durant la resta de l’encontre. Dos gols insòlits davant una de les millors defenses que l’Angulària ha disposat en els últims temps.

Tant sols tres minuts mes tard, al 11, s’escurçava diferències a raó d’un corner tret per Gallardo, i que rematava de cap Ximenez per el mateix escaire; un gran gol.
Jugada del gol de l'Angulària, obra de Oscar.

El marcador ja no es mouria en tot lo que quedava de partit.

Fins la mitja part, les ocasions i el joc s’anava alternant, amb una lleugera superioritat visitant que, el porter David evitava a cop de bones aturades o desviaments a corner. El Ponts ho provava, però la defensa ja no va donar cap més concessió en tot el partit, justificant un gran bloc, difícil de superar. Dos errades puntuals i matineres que ningú comptava, van ser l’ excepció.

S’arribà al descans per reflexionar i preparar una segona meitat per poder remuntar.

Tot l'Angulària bolcat, en busca de l'empat.

No va poder ser, i el 2-1 prevalgué fins al final. Aquesta és la realitat, però els que vam presenciar aquests 45 minuts, podem donar fe que va ser un domini total de l’Angulària, un monòleg foraster que va jugar tota l’estona en camp del Ponts; una pressió aclaparadora que obligava als onze jugadors locals a treure les pilotes de qualsevol forma; ajudats per les bones intervencions del porter, l’ofici legal de pèrdues de temps, i la manca de punteria dels davanters, van fer que, al menys, entrés una pilota per empatar el partit, i no vindre de buit cap Anglesola.
Manel, iniciant jugada amb Oscar.

Les dos aficions comentaven que  costaria molt que els locals aguantessin aquell resultat, però s’ha d’acceptar en primer lloc, que en aquest joc solen passar aquestes coses, no sempre guanya el que més domina i juga millor, la sort també hi posa la seva part; i en segon lloc, el gran mèrit dels locals de poder aguantar com fos aquest mínim avantatge que els dona els tres punts per igualar-nos a la taula classificatòria.

Gallardo, controlant la pilota en un nou atac. No hi va haver manera.

Malgrat la derrota, s’ha de felicitar als jugadors de l’Angulària pel gran joc desplegat, i la fe que han demostrat durant tot el partit. Avui no ha pogut ser, però segur que les victòries tornaran a alegrar-nos les tardes de futbol.

PONTS: David, Roger, Duró, Cisquella, Parra, Ariñó, Martin, Martos, Guixes, Terré, (Lopez), Antillach.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Omar, Aaron, (Arrufat)Jony, Manel, (Martin),  Baiget, Oscar, (Segués),  Gallardo, Didac.

GOLS: 1-0, min. 3, Martos; 2-0, min. 8, Ariño; 2-1, min. 11, Oscar.

ARBITRE: Stitou Pelay, be.