dimecres, 27 de setembre del 2017

ANGULÀRIA 6 - 2 GUISSONA B

PLUJA DE GOLS EN UN BON PARTIT

L’Angulària s’ha refet de la derrota de la jornada anterior i ha apallissat al Guissona en un partit memorable, sobretot a la segona meitat, en que ha remuntat un resultat advers; doncs als tres minuts ha vist com els visitants s’avançaven al marcador per obra de Majoral. Han marcat el primer i últim gol de la tarda al minut 89 a càrrec de Areny.
Entre aquest període, l’Angulària ha marcat sis gols, tots ells de bella factura, emulant un resultat de tennis.
Jugada d'atac amb el marcador empatat.

Amb una tarda esplèndida, invitava a que el nombrós públic que avui ens ha acompanyat, gaudis d’un bon partit de futbol; tal com ha succeït.
Per començar , primer ensurt, que ja comença a ser habitual en els nostres, en el que sembla que surtin una mica ensopits i quan encara no estan assentats al camp, són els visitants el que obren el marcador. Sort que queda tot el partit per davant.
Amb el gol a favor, el Guissona ha plantat cara gairebé tota la primera meitat, amb un futbol que no justifica la posició que ocupa, i semblava que  costaria de tirar el partit endavant, però al minut 44, Jony s’ha cuidat de posar taules al marcador, al rematar de cap un dels varis corners forçats.

Celebració del segon gol a càrrec de Ximenez, era el 2-1.

Cap als vestidors amb un resultat esperançador, esperant la segona part per remuntar.
Si la primera, els aficionats ja han gaudit d’un bon futbol, contrarestat per un ordenat Guissona, en la represa, es fregaven els ulls, sense donar crèdit a lo que els jugadors han donat de si. Des del primer moment han elaborat un futbol de qualitat i digne de veure, amb excel·lents combinacions que una rere l’altra acabava en gol; el Guissona era incapaç de frenar-los.
Amb els canvis pertinents, al minut 52 arribava el 2-1 obra de Ximenez que havia entrat de refresc, i encarrilava una golejada per emmarcar.

Jony, amb aquesta voltereta, celebra el 3-1.

De nou Jony, al minut 69 feia pujar el 3-1 i el segon del seu compte particular. Tampoc ha volgut ser menys Ximenez, marcant el seu doblet al minut 73, en una bona rematada frontal a porteria. Aquest 4-1 ja reflectia la gran superioritat que damunt la gespa imposava l’Angulària, però lluny de relaxar-se, volien brindar als espectadors lo millor de si mateixos, que era molt, i lo millor en futbol, es tradueix en foradar la porteria contrària.
I així ho han fet; en una de les moltes jugades de perill, el Guissona no ha tingut mes remei que frenar-la amb falta a fora de l’àrea. Aquest llançament ha anat a càrrec del jugador local Baiget, que l’ha posat imparable al fons de porteria; un gran gol digne de veure. Era el 5-1.
Però l’Angulària encara en volia més, i d’això se n’ha encarregat Omar al minut 85, que agafant la pilota a tres quarts de camp, ha engaltat un xut potent a ras de terra, que ha sorprès al porter Angel, que no ha pogut res més que recollir-la al fons de porteria. Ja era un resultat molt contundent i el camp era una festa.

Segon gol de Oscar que representava el 4-1

Fer constar que quatre minuts després, al 89, el Guissona marcava el seu segon gol, obra de Areny, i maquillava un marcador amb el resultat final de 6-2, favorable a un Angulària molt entonat en totes les línies, resultat que ens col·loca en quarta posició, compartint el segon lloc a la taula amb quatre equips més.

De seguir en aquesta línia, aquest equip ens pot deparar moltes grans tardes de futbol.

ANGULÀRIA: Adrià, Toldrà, (Radu),  Piore, Omar, Jony, (Parrata),  Manel, (Aaron),  Baiget, Gallardo, (Martin),  Didac, Arrufat, Segués, (Oscar).

GUISSONA B. : Angel, Pastor, (Aristides), Vallés, Nabil, Areny, Majoral, Comellas, (Solé), Alex, Donaire, Bosch, Sangare.

GOLS: 0-1, min. 3, Majoral; 1-1, min. 44, Jony, 2-1, min. 52, Oscar; 3-1, min. 69, Jony; 4-1, min. 73, Oscar; 5-1, min. 81, Baiget; 5-2, min. 85, Areny; 6-2, min. 89, Omar.

ARBITRE: Lahuerta Rius, Bé.