ALMACELLES 5 - 2 ANGULÀRIA

TROFEU PEPITO ESTEVE

NO HA POGUT SER

Salutació dels dos equips a la grada.

Els d’Anglesola no han pogut passar a la final del Pepito Esteve,  al sortir golejats del camp Municipal del Almacelles At.  Malgrat haver-ho intentat, no ha pogut ser. Esperem una propera ocasió.

Una vegada analitzats els dos partits, d’anada i tornada, el diumenge anterior al nostre camp, es va veure un partit molt equilibrat, i el resultat d’empat a un, donava certes esperances de poder batre a domicili als de la Franja.

El partit de to0rnada, amb un sol de justícia, no podia començar millor pels nostres interessos, ja que al minut 6 Dalghi feia pujar el 0-1, guanyant per velocitat   a la defensa local. L’avantatge ha durat fins que l’àrbitre ha assenyalat un penal molt rigorós al nostre porter Guillem que, en una sortida i amb la pilota blocada, ha topat amb un davanter, anant els dos al terra. Des del punt fatídic l’ha llençat Montalban (botxí de l’Angulària, que ha fet un poker particular), fent pujar l’empat al marcador al minut 22.

L’Angulària anava arribant bé als dominis de Jaume, i al minut 28, Hichem ha fet un gol calcat al partit d’anada. Omar treu de banda amb la seua peculiar potència, posant-la a l’àrea petita, i allí estava el cap d’Hichem per anticipar-se a la sortida del porter, i creuant-la al pal contrari. L’1-2 tornava a donar avantatge i semblava il·lusionar a jugadors i afició que s’hi ha desplaçat en gran nombre. Mancaven cinc minuts pel descans i la cosa pintava bé, però un fort xut des de bastant lluny, l’ha rebutjat el pal, per caure als peus del golejador Montalban i batre tranquil·lament a Guillem. No n’hi hagut prou amb l’empat, ja que dos minuts mes tard, al 42, el mateix jugador, aprofitant una desafortunada acció defensiva, feia pujar el 3-2 al lluminós. Arribem al descans amb un resultat immerescut, però inamovible.

A la represa, l’Angulària s’ha bolcat en busca de més gols, i el domini era total i abassegador; hem tingut la remuntada en diferents ocasions, però la sort que ens ha girat l’esquena al estavellar un tir al pal, i l’àrbitre que tenia el sol de cara, no ha vist, al meu entendre, dos penals clars que podia haver xiulat i han passat per alt.

Amb l’Angulària avançat, els locals han buscat el contracop, que els hi donat bon resultat.

Al minut 69, un centre llarg de l’Almacelles, ha estat aprofitat per Dominguez, que,  plantant-se   sol davant Guillem, l’ha driblat sense remissió i ha establert el 4-2, que ja pesava com una llosa.

Per si encara no teníem prou infortuni, al minut 82 Omar, veu la segona targeta groga, i deixa l’equip amb deu jugadors.

No s’han tingut que esforçar massa els jugadors locals, veient que ho tenien tot de cara, i en un altre contracop, aquesta vegada en un clar fora de joc, han posat el 5-2 definitiu al minut 89. Ja era igual quatre que cinc. S’ha demostrat molt clarament que aquest partit ja estava perdut al sortir d’Anglesola. Un altre any ho tornarem a intentar, amb l’esperança de que les coses surtin millor.

Agrair a l’entrenador i equip, la gran temporada que han dut a terme, i a l’afició, que no ha defallit en cap moment, donant suport i aplaudint les victòries i derrotes d’aquest gran conjunt.

ALMACELLES AT. Ojer, Llobera, (Diawara),  Durano, Pina, (Alonso),  Lagunas, Edgar,(Dominguez),  Darraz, Popa, Martinez, Lanao, Montalban,
ANGULÀRIA: Guillem, Radu, Valls, Roger, (Suena), Omar, Aaron, Gabi, (Mamadou), Arnau, Hichem, Dalghi, Segués, (Parrata).
GOLS: 0-1, min. 6, Dalghi; 1-1, min. 22, Montalban (p); 1-2, min. 28, Hichem; 2-2, min. 40, Montalban; 3-2, min. 42, Montalban; 4-2, min. 69, Dominguez; 5-2, min. 89, Montalban.
Arbitre: Iglesias Oliva, regular.