dilluns, 1 de maig del 2017

ANGULARIA 1 - 2 BELLCAIRENC


ENSOPEGADA INOPORTUNA
 
La jornada 30 de Tercera Catalana no ha estat propicia pels interessos de l’Angulària,  ja que ha sofert la primera derrota a casa en lo que va de temporada.
El Bellcairenc ha recuperat els tres punts que, en la primera volta va cedir als d’Anglesola.
En línies generals, els locals s’han vist sorpresos i superats per un Bellcairenc que ha fet un futbol molt més pràctic i efectiu, sobretot en la segona meitat, que ha remuntat un gol inicial de l’Angulària.
Un dels factors principals que poden haver influït en la derrota, ha sigut el gran aiguat que ha caigut a la segona part, i que ha afectat principalment als locals, que no afinaven en el domini del joc, i donaven la iniciativa al contrari.
Els primers 45 minuts han sigut de domini altern, però que l’Angulària ha sabut aprofitar una bona acció d’atac i s’ha posat per davant al marcador a raó d’un gran gol de xilena a càrrec de Carlos Dalghi al minut setze. De moment, el simultani feia relativa justícia a lo que dins del camp s’estava disputant; però el Bellcairenc, als últims minuts s’ha bolcat en busca de l’empat; igualada que ha arribat al minut 45 a causa d’un corner anomenat olímpic, que ha llençat Galceran i el  fort vent ha ajudat a que la pilota entrés .Un gol en un moment psicològic i que deixa un pel tocats al personal.
Moment en que Dalghi ha empalmat la xilena, i la pilota va directa porta.
Un gran gol que al final no va servir per sumar els tres punts. Llàstima.
 



A la represa, un Bellcairenc més crescut, ha trenat una bona jugada quan tant sols es duia dos minuts de joc. Diambang ha finalitzat una gran triangulació de tota la davantera bellcairenc, per posar-se per davant, fent inútil la intervenció del porter Guillem.
A partit d’aquí, amb els visitants molt més entonats i l’aparició d’una pluja torrencial,  ha començat un altre partit; el domini dels visitants ha sigut la constant durant  lo que quedava de partit, i que era molt.   Els de Bellcaire han tingut ocasions clares per ampliar el resultat, amb un pal inclòs. L’Angulària era incapaç d’aturar el gran joc visitant, i en les poques ocasions creades, una bona defensa cuidava de resoldre el perill.
En aquest partit, l’Angulària no ha estat a l’alçada del rival de torn ni de les possibilitats que durant tota la temporada ha exhibit; el Bellcairenc ha guanyat merescudament.
Fer constar que s’han enfrontat el tercer i quart classificat, amb dotze punts de diferència a favor de l’Angulària, i que s’han vist reduïts a nou, quant tant sols queden quatre jornades per disputar. El cinquè, La Pobla, esta despenjat a quinze punts. La qual cosa vol dir que l’Angulària, amb els deures fets, com a mínim s’ha assegurat la participació al prestigiós Trofeu Pepito Esteve, en el que hi juguen  el tercer i quart de la taula.
Passi el que passi, l’Angulària ha fet una gran temporada. Enhorabona equip.
 
ANGULÀRIA: Guillem, Radu, (Parrata), Valls, Roger, Gabi, (Segués), Arnau, (Suena) Bonache, Hichem, Dalghi, Mamadou, Juanca, (Aaron).
 
BELLCAIRENC: Brufau, Bergé, Sala, Capusan, Diambang, (Diaz),  Guix, Cami, Ciobanu, Galceran, (Cano),  Badia, Fontanet.
 
GOLS: 1-0, min. 16, Dalghi; 1-1, min. 45, Galceran; 1-2, min 47, Diambang.
 
ARBITRE: Edgar Silva Zucar, be.