dilluns, 22 de maig del 2017

GUISSONA " B " 4 - 3 ANGULÀRIA

DERROTA IMMERESCUDA

El partit corresponent a la jornada 33 de Tercera Catalana, equivalent al penúltim encontre de la present temporada, l’Angulària no ha pogut puntuar al camp del Guissona “B” en un partit marcat per la diversitat de gols i les alternatives al marcador.

Li han sobrat dos minuts per endur-se, al menys, un empat, que hauria fet justícia tal i com ha anat l’enfrontament.

Una victòria hagués representat mantenir la possibilitat de quedar subcampions, cosa que no podrà ser, passant a ocupar aquesta menció d’honor, passi el que passi diumenge, el Vallfogona de Balaguer, al qui des d’aquí, li donem l’enhorabona.

L’encontre en sí, donades les variacions al marcador, ha estat molt entretingut i disputat; semblava que hagués de ser un passeig pel Guissona que, al minut set ja guanyava per dos gols a zero. Els gols d’oportunisme, a càrrec del que seria el golejador de la tarda Joel Donaire, als minuts tres i set.

Però l’Angulària, sense perdre la cara al partit, li ha pagat en la mateixa moneda. Abans d’arribar al descans l’empat ja figurava al lluminós. El primer al minut 27 a gran rematada de Mamadou, i el segon de penal tres minuts més tard, transformat molt be per Hichem.

Celebració d'un gol de l'Angulària marcat per Hichem
A la segona meitat, l’Angulària encara ha pogut remuntar i capgirar el marcador, ja que en jugada ben portada per la davantera, de nou Hichem ha posat el 2-3 al minut 79.

Semblava que els forasters ho tenien ben encarrilat, ja que dominaven perfectament al Guissona, i onze minuts eren els que mancaven per sumar una nova victòria; però l’infortuni ha volgut que al minut 80, el bon porter anglesolí Èric, se li reproduís una lesió que ja arrossegava, i tingués que abandonar el terreny de joc ; ocupant el seu lloc un jugador de camp, pel motiu que el porter suplent no ha pogut venir a causa d’un compromís familiar.

Vulguis o no, el jugador que ha ocupat porteria, malgrat hi ha posat totes les ganes del mon per suplir el company lesionat, mai pot fer la tasca del que ja està habituat al lloc.

Aquest entrebanc ha repercutit el doble manera, per una banda el fet de la baixa del porter titular i per l’altra el lloc que ha deixat vacant en defensa el “nou” porter, gran puntal a la rereguarda.

D’això se’n ha beneficiat el Guissona, que ha aprofitat aquestes mancances, per marcar dos gols en els darrers cinc minuts.

De nou el golejador i autor avui d’un pòquer, Joel Donaire, ha estat l’encarregat de transformar   els dos gols que donaven la victòria als locals, i tiraven pel terra el gran treball dels jugadors de l’Angulària, que en cap moment i, en igualtat de condicions, haurien merescut.