dilluns, 15 de maig del 2017

ANGULÀRIA 2 - 2 TREMP

L'ANGULÀRIA SALVA UN PUNT DAVANT EL LIDER

En la jornada 32 de Tercera Catalana, l’Angulària ha salvat un punt davant l’actual líder, el Tremp,  que s’ha proclamat campió matemàtic avui, al aprofitar la derrota a casa del segon classificat, el Vallfogona de Balaguer, enfront  el Bellcairenc; la nostra més cordial enhorabona.

El partit no podia començar pitjor pels interessos de l’Angulària. M’atreviria ha assegurar que ha estat el gol més matiner de la jornada. Vist i no vist. Xiulet inicial de l’àrbitre; el nostres treuen de mig camp enrere, amb tant mala fortuna, que el refús del defensa  xoca amb el davanter, que amb tot l’avantatge del mon, se l’endú la pilota i afusella el porter.

Malament començaven les coses en un partit que, de per sí, ja és preveia complicat, donada la qualitat d’un líder que tant sols havia perdut un partit.

Però els nostres han sabut refer-se moral i físicament, no s’han vingut a baix i en una bona combinació global d’atac, Hichem la passà a Dalghi per establir l’empat a un. Era el minut onze i quedava tot un mon; podia passar de tot, com així ha succeït. Els dos equips es mostraven respecte mutu i no volien encaixar cap desavantatge que fes perillar una derrota, es a dir: nedar i guardar la roba, esperant el segon temps.
Tot una pinya, celebrant el gol de Dalghi, que empatava el partit.

A la represa s’ha vist ben aviat  que els locals han sortit decidits a capgirar el marcador i eren clars dominadors del partit, tancant als muntanyesos i arribant amb molt perill a porta, però el Tremp, amb molt bona defensa i millor ofici, desbaratava els ensurts que se’ls venia al damunt, ja sigui per mèrit propi, o fingint faltes inexistents que l’àrbitre castigava. L’Angulària ha fet mèrits per marcar un o dos gols en el transcurs dels primers trenta minuts, però el futbol és capritxós i passa el que a vegades és il·lògic. En un dels molts rebutjos, la pilota ha anat a parar a l’únic jugador en punta que, en un ràpid contracop  s’ha presentat davant la sortida desesperada del porter i l’ha creuat al fons de porteria. Era el minut 81 i les coses es tornaven a complicar.

A tot això, abans, al minut 65 s’han perdut deu minuts per la lesió d’un jugador del Tremp, aquesta vegada justificada, al donar-se un cop al cap i necessitar els auxilis d’una ambulància. Per sort, cosa que celebrem, s’ha recuperat, tot i tenint que deixar el seu lloc a un altre company, que precisament ha estat l’autor del segon gol.

Entre la lesió veritable i les inventades, s’han perdut mes de quinze minuts, i al Tremp ja li anava be, però el qui mana al camp, ha fet la seva feina i ha afegit tot el temps perdut.

Els locals, conscients de que encara disposaven d’un temps preciós per intentar, al menys no perdre el partit, han tancat literalment al Tremp a la seva àrea, defensant-se amb tot lo defensable, menys una falta que no han pogut evitar fer al davanter Hichem dins de l’àrea petita, i que el col·legiat ha sancionat amb el corresponent penal, que llençat molt ajustat pel mateix jugador, ha marcat l’empat merescut a l’ últim minut de l’encontre.

Els de la muntanya, un pel decebuts, ja que tenien coll avall que el campionat se’ls havia esmunyit a l’ últim sospir, però el Vallfogona havia començat mitja hora més tard i ignoraven el resultat final, per la qual cosa van esperar als vestidors fins saber-lo. Una vegada confirmada la derrota del segon classificat, ja no els va semblar tant greu l’empat; donant-lo com a molt bo, i celebrant allí mateix el títol de campions i l’ascens a segona catalana.

L’Angulària encara te opcions de quedar subcampió, un emocionant fi de temporada.

ANGULÀRIA: Eric, Radu, Valls, Roger, Omar, Aaron, Arnau, (Suena),  Hichem, Dalghi, (Parrata)Segués, (Juanca),  Mamadou.

TREMP: Cheich, Gonzalez, Vergés, Besliu, Ruben, Sirvant, Gazquez, (Fernandez), Farré,)Sanneh), Sousa, (Aleix), Patzel, Durany.

GOLS. 0-1, MIN. 1, Gazquez; 1-1, min. 11, Dalghi; 1-2, min. 81, Fernandez; 2-2, min. 89, Hichem.(p)

ARBITRE: Olmo Diaz, bé.