dilluns, 24 d’abril del 2017

LA POBLA 1 - 1 ANGULÀRIA


UN PUNT MOLT TREBALLAT
 
En el període de 48 hores l’Angulària ha jugat dos partits, aquest últim, al camp de La Pobla, corresponent a la jornada 29 de Tercera Catalana

Per diferents motius, entre baixes per lesió i motius justificats, altra vegada ens hem vist privats de poder formar l’equip habitual, en el que hi mancaven fins a sis jugadors.  I mig equip considerat titular, es nota bastant.

No obstant això, els dotze que hi ha intervingut, han fet un equip molt seriós, i hem tret un valuós punt del sempre difícil i complicat camp de terra de La Pobla.

Obligats a jugar al contracop, hem aguantat les escomeses locals tirant de punt d’honor i valentia, estan al aguait de qualsevol ocasió que es presentés per donar algun ensurt als muntanyesos.

I l’ocasió s’ha presentat al minut 36, quan Xavi Segués ha tallat en defensa i ha pujat per banda dreta, lluitant amb dos contraris, ha aconseguit per fi, passar-la a banda esquerra on esperava Hichem, que per cames, ha superat al seu marcador i ha centrat al punt de penal , per que Porras la creués al fons de porteria.
Manel Porras va posar per davant a l'Angulària.
Ratificant una bona temporada golejadora.

Amb aquest resultat, i sense massa problemes, s’ha arribat al descans, per recuperar forces i encarar la segona meitat.

Els locals han sortit amb ganes de capgirar el marcador el mes aviat possible, entrant homes de refresc per potenciar l’atac; però els nostres aguantaven com podien, cada vegada més esgotats i fent front al nefast terreny de joc que dificultava, i molt, el poder controlar la pilota i jugar-la amb condicions.

Això ens ha portat que al minut 65, no poguéssim evitar l’empat per obra de  Llebot al rematar a boca de canó un xut impossible d’aturar pel porter Guillem que avui debutava, i ho ha fet d’una manera molt positiva, fent dos o tres parades de molt mèrit, i evitant que ara parléssim d’una derrota.

 
A la foto Guillem, que va superar amb molt bona nota el complicat
partit de La Pobla. Benvingut a l'Angulària.

 
 
Fins al final, s’ha lluitat d’allò més, aguantant l’empat i procurant buscar la contra, que s’ha produït en dos ocasions clares, però que el porter local Armada, ha desviat a corner.

Treure un punt d’aquest camp és complicat, tenint en compte que l’equip ocupa la cinquena posició, i és un bon conjunt. S’ha d’agrair l’esforç i entrega que els nostres hi han posat per sumar un altre positiu, que ens permet seguir ocupant la segona posició a la taula.
LA POBLA: Armada, Molleví, Ben Yazide, Vila, M. Molleví, (Ribeiro) Cissé, Centeno, Llebot, El Madani,(Tudani),  Martinez, (Muñoz) Rachi.
ANGULÀRIA: Guillem, Radu, Porras, Gabi, Arnau, Suena, Bonache, Hichem, Dalgui, (Parrata), Segués, Mamadou.
GOLS: 0-1, min. 36, Porras; 1-1, min. 65, Llebot.
ARBITRE: Stitou Pelay, bé.