dilluns, 10 d’abril del 2017

ANGULÀRIA 2 - 1 SOLSONA B


ELS D’ANGLESOLA EN RATXA, PERÒ PER LA MINIMA.

El partit corresponent a la jornada 28 de Tercera Catalana, ha servit per que l’Angulària sumés tres punts més i mantingués la segona posició a la taula, a tant sols tres punts del líder Tremp, encara que amb un partit més, ja que aquesta era la jornada de descans pels muntanyencs, per allò de l' imparellament del grup.

El Solsona, situat a la zona mitja baixa, ha vingut disposat a endur-se quelcom positiu d’Anglesola, i ha posat les coses més difícils del que ens pensaven, obligant als locals a multiplicar-se en esforç i joc, per no perdre el tren del bon lloc a la taula.



 
S’ha marcat el primer gol favorable als groc-negres, relativament aviat; era el minut 15, quan en una bona recuperació d’Omar, l’ha  passat en condicions a Hichem, el seu xut ha estat rebutjat pel porter, però Porras que seguia la jugada, l’ha clavat al fons sense remissió.    

Era bo avançar-se al marcador, però el Solsona no ho ha acusat, seguia el seu bon joc de toc, i el domini era altern, arribant amb cert perill en alguna ocasió, que la rereguarda anul·lava .

Però quan semblava que aniríem al descans amb aquest petit avantatge, ha vingut l’empat a un, sense tenir temps ni poder de reacció per remuntar. Ha estat conseqüència d’un centre passat per banda esquerra, que ha agafat descol·locada la defensa, i Castillo, lliure de marca, amb el cap, després de fregar el pal llarg, l’ha introduït al fons de porteria. Els visitants començaven ha amenaçar el  resultat.

 
Retorn del veterà ex jugador de l'Angulària Xavi Valls
 
Avui sí que hi havia una bona banqueta, i l’entrenador l’ha utilitzat de valent; a la represa sàvia nova a càrrec de Juanco i Xavi Segués, que ha realitzat un partides. Un davanter i un migcampista que han donat mes consistència a les dos línies, fins al punt de que al minut 56, en una bona triangulació, Mamadou fa l’anomenat passi de la mort enrere, per que Hichem, venint de segona línia l’ha creués al fons de la xarxa. L’afició tornava a respirar tranquil·la, però sense refiant-se ni un pel, ja que el Solsona no ha baixat els braços en cap moment i rondava l’àrea local, posant en algun apuro la porteria defensada per Eric; porter que ha tingut que ser substituït a causa de la reproducció d’una antiga lesió,  pel jove debutant, procedent del C.F. Ivars, Isaac, qui ha protegit perfectament el marc, durant els minuts que hi ha intervingut.

També han ajudat a que la victòria no s’escapés, els joves jugadors locals Segués i Parrata, ocupant els llocs  dels també anglesolins, germans Roger i Arnau Marti, tots ells signant una bona actuació .

La parada obligada de Pasqua, que ens permet descansar fins els dies 21 i 23 d’Abril. El primer el disputarem a casa en divendres davant el Verdú, partit que es va ajornar al seu dia a causa de la pluja; i el següent , com a jornada normal al camp de La Pobla de Segur.
 
ANGULÀRIA: Eric, (Oromí),  Radu, Roger, (Parrata),  Omar, Aaron, Porras, Gabi, (Juanco), Arnau, (Segues),  Hichem, Dalghi, (Valls),  Mamadou.
 
SOLSONA: Colell, Garcia, Comellas, Sala, (Pijuan),  Aresté, Argerich, Sanataeulària,(Pujol), Moreno, (Ballara),  Castillo, (Mota),  Codina, Esteve.
 
Gols; 1-0, min. 15, Porras; 1-1, min. 42, Castillo; 2-1, min. 56, Hichem.
 
Arbitre: Sitjà Martin, be.