dilluns, 24 d’abril del 2017

ANGULÀRIA 4 - 0 VERDU

CÀSTIG EXCESSIU

El partit ajornat per la neu i la pluja que s’havia de disputar el passat dia 26 de Març i corresponent a la jornada 26  de Tercera Catalana, es va jugar el passat divendres dia 21 d’Abril a les 21:15 de la nit.
Malgrat l’inhabitual horari i el dia laboral que es dugué  a terme, es va registrar una entrada de pùblic acceptable; i és que els partits entre Anglesola i Verdú, són quelcom  més   que un simple partit. De sempre ha existit una rivalitat entre els dos pobles, actualment, molt més sana que anys enrere.
Pels que no van veure el partit, voldria avançar que el resultat és enganyós, i no s’ajusta a la realitat. El Verdú va fer mèrits suficients com per no encaixar aquesta golejada.
El joc va ser molt igualat, el Verdú la jugava i plantava cara a l’Angulària, amb l’única diferència que les ocasions clares que va crear, no va encertar  porteria; al contrari que els locals, que sí les van aprofitar.
Al descans amb 2-0, gols marcats per Hichem i Porras, no feien assegurar els tres punts, ni molt menys,  ja que a la represa, el Verdú ha sortit amb la mateixa intensitat que la primera, confiant retallar diferències. I ho hagués pogut fer en la que considero va ser la jugada clau de tot el partit. Mancava quinze minuts pel final quant, a l’Angulària ens van assenyalar un penal clar; el davanter el llençà fortíssim i col·locat, però el nostre bon porter Eric, li endevinà la trajectòria i el rebutjà fora de perill. Lo que podia ser el 2-1, i la normal crescuda del Verdú, amb els corresponents nervis dels locals, va suposar l’efecte contrari; el Verdú s’enfonsà, va baixar els braços, i l’Angulària es va créixer fins al punt de marcar dos gols més i assegurar-se la victòria que, fins al moment del penal, no estava clara. Els autors dels gols repetien el seu doblet; Hichem i Porras al iltim minut, segellaven tres punts importantíssims.
El Verdú va fer un bon partit davant el segon classificat, simplement va faltar punteria.

ANGULÀRIA: Eric, (Guillem), Radu, (Bonache),  Valls, Roger, Aaron, Porras, Gabi, (Juanca),  Hichem, Dalgui,(Parrata),  Segués, (Suena),  Mamadou.
VERDU: Flavià, Diakite, Llanos, Arguig, Sanfeliu, Cissé, (Sarr), Seck, Santiveri, Seddik, Franco, (Hedibel), Badar.
Gols: 1-0, min. 8, Hichem; 2-0, min. 40, Porras; 3-0, min. 53, Hichem; 4-0, min. 89, Porras.
Arbitre: Gaspar del Rio, Be.