CASTELLSERÀ 1 - 2 ANGULÀRIA

Avui la foto va dedicada a la Carme i el Josep; fidels seguidors
 i grans col·laboradors de l'Angulària.

TRES DE TRES

L’Angulària continua en bona ratxa de victòries. Ha estat capaç de superar el repte de jugar tres partits seguits fora de casa amb sengles victòries; Rialp, Arbeca i Castellserà, i curiosament pels mateixos resultats de 1-2 tots ells.

Nou punts de nou possibles han fet que ens enfiléssim al tercer lloc de la taula, beneficiats per la derrota de la Pobla que ha perdut a Arbeca i al que ja li traiem dos punts. Bona posició que ens permet situar-nos a dos del segon, l’Alcarràs, al que n’hi hem retallat dos, degut a l’empat al camp del Bellcairenc, equip, per cert, que ens visita la propera jornada.

Les tres victòries consecutives a domicili, han estat pràcticament calcades; s’ha mantingut l’empat a un, fins als sis minuts finals en els que l’Angulària ha sabut donar el cop de gràcia, per no donar temps als contraris de poder-se refer. Els tres sens dubte, equips de reconeguda solvència, que mai s’han rendit.

Aquest últim al camp del Castellserà, no ha estat una excepció, ja que al minut sis, i per obra de Pros, s’han avançat al marcador a conseqüència d’un tir potentíssim per tota l’escaire, gol impossible d’aturar per part del nostre bon porter Oscar, que ha resumit en conjunt, una bona actuació.

Com en altres partits, els nostres necessiten en principi, un ensurt d’aquests per desvetllar-se i reaccionar perquè el partit no se’ls escapi de les mans, canviant el xip i començant a carburar.

Poc a poc han anat dominant el joc, amb arribades  de mèrit, i provocant un gol “fantasma” que l’àrbitre no ha concedit, al no veure amb claredat la jugada, però que tots asseguraven que la pilota havia traspassat la línia. A cop d’insistir, i en el llançament d’un corner el nostre davanter Porras, ha estat objecte d’un penal que l’àrbitre, aquesta vegada si ha vist, i l’ha assenyalat degudament. De la seva transformació se’n ha encarregat el mateix jugador, que ajustant la pilota rasa i al pal dret, ha empatat al minut 32 un partit que pintava assequible, sense esperar cap regal del contrari, això no, però sí poder treure quelcom positiu.

I amb aquestes, s’ha arribat al descans, a esperar com sempre, una solució positiva.

L’entrada a la represa de dos revulsius, com són Ibra i Younes, ha tornat a donar un bon resultat en forma de sumar mes alegria, rapidesa i amb ocasions que presagiaven que en qualsevol moment la balança es podia decantar a favor nostre, però el Castellserà amb una defensa contundent i una línia mitja ordenada, impedia finalitzat amb èxit tots els intents d’ocasions clares, traient les pilotes com podien i sortint amb tímids contracops.

Com he dit al començar, s’acabava el temps i ens teníem que conformar en un empat que consideràvem insuficient.

I al minut 84, les dos noves incorporacions, amb l’ajut d’Alex i companyia, s’han inventat una jugada digna de veure repetida; Younes ha pujat la pilota per banda, que a cop de tocar, amb paret inclosa, l’han desplaçat al costat contrari, perquè Ibra   lliure de marca la creués al fons de la xarxa, fent inútil l’estirada del porter Marc.

El 1-2 era una realitat que va deixar ben tocats als locals, admeten que en aquest partit van ser superats per un Angulària amb mes experiència, que prova d’ escollir el moment precís per decidir i decantar el resultat al seu favor, sense donar opció ni marge de reacció. Encara que no sempre surten les coses com avui i com un vol.

CASTELLSERÀ: Marc, Garcia, (M.Garcia), Prat, Arrufat, (Garcia), Sahel, Castellà, (Alsina), Pampols, Comelles, Pros, Priego, Rodriguez.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Gil, (Younes) Valls, Aaron, Oriol, Vidal, (Ibra), Aliou, Porras, Abdoulaye, Alex, (Marti).

Gols: 1-0, min. 6, Pros; 1-1, min. 32, Porras; 1-2, min. 84, Ibra.

Arbitre: Ribes Grimaldos, be.