dilluns, 23 de novembre del 2015

GUISSONA "B" 0 - 4 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA VENC I CONVENC
Ibra, autor del quart gol es dirigeix a brindar-lo a l'aficio de l'Angulària.

En la jornada 12 de Tercera Catalana, l’Angulària s’ha vist obligat a permutar el partit i jugar-lo al camp del Guissona, quant tocava jugar-lo com a local, degut al mal estat del terreny de joc a causa de l’última rubinada que ha fet estralls al camp, convertint-lo en impracticable per ara i tant.

Però pel que es veu, això no és handicap pels d’Anglesola, ja que treuen a domicili uns grans resultats; com per exemple el d’avui; han sigut quatre, com podien ben be estat sis o set; tres pals i les grans intervencions del porter ho han evitat.

El Guissona, un equip mitjanament situat a la taula i que a plantat cara a equips capdavanters, s’ha vist superat clarament per l’Angulària que ha dominat durant els noranta minuts en totes les parcel·les del camp, amb un plantejament ofensiu i eficaç que ha desarborat la tàctica dels locals, posant a prova una vegada rere l’altra la bona voluntat de la defensa i les bones aturades del porter. De no ser així, ara estaríem parlant d’una autèntica golejada.

Els nostres han sortit molt motivats, amb la intenció de dedicar la victòria al mister  Casti, que avui, per motius personals, no ha pogut ser-hi; el segon, Gorka, ha estat a l’altura i ha complert perfectament la seva tasca.

El partit no ha tingut massa complicacions ni perill en cap moment, des del principi es veia que amb les ganes i la fam de victòria demostrades, es podia guanyar sense massa patiment.

No obstant, en la primera part i mentre les forces es conservaven intactes, els locals i els pals han impedit anar al descans amb el partit resolt, doncs tant sols un solitari gol de Oriol al minut 37 ha pujat al marcador, com a conseqüència d’un penal fet a ell mateix.

La segona part, com en molts partits, és quant l’Angulària treu un altra versió i fa el millor futbol.

Això s’ha   confirmat ven aviat, ja que al minut 52 i en la enèsima falta que, treta per Oriol, la remata a boca de gol Porras. El 0-2 començava a reflectir lo que és veia damunt del camp.

El tercer, al minut 82 l’ha tornat a fer pujar al marcador el pitxitxi del grup Oriol, que esmunyint-se pel mig de la defensa, per cames, es planta davant del porter i l’afusella literalment. La parròquia ja s’esmolava les mans davant una victòria que ja no es podia escapar.

El 0-4 l’ha brodat Ibra, que amb la seva rapidesa rep una pilota per banda esquerra, encara porteria i amb un gran retall, asseu  al defensor i marca per tot l’escaire. Gran i merescut gol.

Remarcar la bona tasca defensiva de Valls, Radu, Omar i companyia que han fet inexpugnable l’àrea de la por i mantenir la porteria a zero, comptant també amb la recuperació del bon porter Rifuli.

GUISSONA: Rodriguez, Nabil, Kristian, Roger, (Vendrell), Chirazi, Vilardell, Martin, Chamorro, (Sarr), Sangare, Arnau, Moussa.

ANGULÀRIA: Rifuli, Radu, Valls, Omar, (Aliou), Aaron, Oriol, Younes, (Mario). Ibra, Porras, Alex (Gil) , Gaston (Abdeslam).

Gols: 0-1, min. 37, Oriol (p), 0-2, min. 52, Porras; 0-3, min. 82, Oriol; 0-4, min. 88, Ibra.