dilluns, 30 de novembre del 2015

ALCARRÀS 4 - 1 ANGULÀRIA

L'ALCARRÀS FRENA L'ANGULÀRIA

El número tretze sol ser d’infortuni en moltes ocasions, i en la jornada del mateix número corresponent a la Tercera Catalana, l’Alcarrás ha frenat la bona ratxa de resultats positius de l’Angulària, que ha vist com sortia golejat d’una manera excessiva del municipal d’Alcarràs.

A partir dels trenta segons, (ho llegiu bé, trenta),  ja s’ha vist que avui  tindríem el sant d’esquena, i tal vegada superaríem el rècord negatiu de ser l’equip que mes aviat encaixa el primer gol sense ni tant sols tocar la pilota. Vist i no vist, treu la pilota de centre l’Alcarràs, i amb tres tocs, l’extrem Tutusaus assaja un centre-xut que agafa adormida la defensa i porter, toca pal, i entra mansament al fons de la xarxa. Increïble, molts espectadors se’l han perdut.

Davant d’aquest inusual ensurt, l’Angulària s’ha desvetllat i ha començat ha plantar cara al segon classificat del grup. Arribant amb mes claredat que els locals, ha vist com el travesser salvava en dos ocasions l’empat; i si afegim que l’àrbitre ens ha anul·lat dos gols, (l’últim completament vàlid), arribem a la conclusió de que avui, la sort no volia saber res de
l’Angulària, i ens reservava la segona derrota de lo que va de temporada. No ens mereixíem, al menys en aquest període, anar al descans amb un gol en contra, s’havien fet mèrits i joc suficient com per anar als vestidors, amb un empat com a mal menor.

Quant, pel que sigui, els gols no pugen al marcador al seu moment, ja no es recuperen i s’acaba pagant.

La segona part ha canviat el decorat, i els locals han demostrat el perquè de la seva bona classificació a la taula.

El 2-0 però, no ha arribat fins a mitjans de la represa, a raó d’una bona rematada de cap de Ropero al rebre la pilota d’un corner. Era el minut 64 i dos gols ja començaven a pesar; i més veient com els locals ens superaven amb certa facilitat.

L’Angulària ha pagat l’esforç de la primera part, i ha encaixat el tercer gol al minut 69, el seu autor, de nou Ropero que ha finalitzat una bona triangulació amb un potent xut que no ha pogut parar Oscar.

Els de l’Urgell donaven lo millor que podien per no rebre un correctiu massa fort, al que no estan habituats; i el seu esforç ha tingut premi quant al minut 76 i a raó d’una falta treta per Vidal, la rebutja la defensa, però Abdoulaye atent, la creua al fons de la porteria.

Semblava que el gol seria el revulsiu per intentar escurçar diferències, però l’esperança s’ha esvaït quant al minut 82 de nou Tutusaus, rep una passada en profunditat, dribla el seu defensor i posa la pilota fora l’abast del nostre voluntariós Oscar, que res no ha pogut fer perquè el 4-1 fos una realitat. Injusta, però realitat al cap i a la fi, ja que en el global dels noranta minuts l’Alcarràs no havia fet els mèrits suficients com per anar a la dutxa  amb una victòria per golejada. Ni l’Angulària perdre per tanta diferència.

Els propers tres partits els juguem a casa; esperem refer-nos i recuperar la tercera plaça.

ALCARRÀS: Molina, Rius, Garcia, Ropero, (Fatty), Romero,(Aguila), Tutusaus, Murillo,(Florensa), Alfons, Alvarez, (Aleix), Miret, Roman.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Omar, Aaron, (Vidal), Oriol, Ibra, Aliou, (Gil), Porras, (Younes), Abdoulaye, Alex,  Gaston.

Gols; 1-0, min. 1, Tutusaus; 2-0, min.64, Ropero; 3-0, min. 69, Ropero; 3-1, min. 76, Abdoulaye; 4-1, min. 82, Tutusaus.

Arbitre: Jaume Ruiz Tellez, be.