dilluns, 26 d’octubre del 2015

ARBECA 1 - 2 ANGULÀRIA

SEGONA  VICTÒRIA CONSECUTIVA A DOMICILI

La tripleta atacant d'aquest any: Porras, Alex i al centre, el bigolejador d'avui i pitxitxi de la categoria Oriol, una de les millors davanteres de l'Angulària, en aquesta nova etapa.

El segon dels tres desplaçaments seguits que l’Angulària ha d’afrontar per qüestions de calendari, també l’ha sabut transformar en victòria i endur-se els tres punts cap Anglesola.

Era un partit complicat i difícil de puntuar, doncs venia de guanyar la jornada anterior al imbatut i aleshores líder, Alcarras. Un bon equip situat a la zona noble de la taula, i que no sabia encara el que era perdre a casa.

L’Angulària, que s’ha vist renovat pràcticament en la seva totalitat, i que sols continuen set jugadors de la passada temporada, dels vint-i-un que formen la plantilla actual, és un equip nou que s’ha tingut que  adaptar, conèixer i assimilar  un sistema de joc innovador, creat  pel mister Xavi Castillejo, al que se li ha de atribuir  el mèrit de formar un bloc compacte, competitiu i que cada vegada va a més.

Com a joc tècnic, aquest no passarà a la història, ja que el respecte mutu era la constant de tot el partit, encara que ha estat l’Arbeca qui ha portat el pes del partit durant la major part de la primera meitat, en la que s’ha posat per davant al minut dos, al transformar de forma magistral una falta per mitjà de Perera.

Un gol tan aviat fa mal i costa d’assimilar-lo, però els nostres, sense perdre l’ordre, han pogut anat al descans salvant el mobles i a l’ espera de començar un nou partit a la segona part.

I tal dit tal fet, donant entrada al combatiu i ràpid Ibra, l’escenari ha sofert un canvi notable, i de dominats s’ha passat a dominadors,  els hi han  pres la pilota per intentar posar les coses al seu lloc i equilibrar, si mes no, un partit que s’havia posat molt costa amunt. Cosa que han aconseguit al minut 77, quant en una pilota llarga, Oriol ha guanyat la posició al seu marcador i davant la sortida del porter, li ha fet una vaselina que no ha pogut salvar; pujant d’aquest modo l’empat al marcador.

Amb l’Arbeca una mica tocat, s’han anat creant ocasions en les dos porteries, en la que en una, la sort ha intervingut al nostre favor, estavellant els locals un xut al pal, però els pals també juguen i tenen l’habilitat de decantar o no, un resultat.

Aquest ensurt s’ha salvat, i l’Angulària sap que lluitant fins l’últim minut tot es possible, i aquesta era una bona ocasió per intentar-ho.

Amb nous canvis incorporats, mes frescos i amb ganes de donar un bon cop de ma als companys, al minut 88 i conseqüència de la culminació d’una gran jugada de tota la davantera, Alex ha estat objecte d’un penal molt clar que l’àrbitre no ha dubtat en senyalar.

Del seu llançament se’n ha encarregat el pitxitxi de la categoria Oriol, que no ha fallat i ha fet embogir la bona quantitat d’aficionats anglesolins que avui s’hi ha desplaçat. El seu premi li ha donat l’entrenador, substituint-lo  un minut mes tard, rebent una ovació merescuda per part del públic visitant i que ell ha correspós molt esportivament.

Tres punts mes que ens col·loquen en quarta posició a un sol punt de La Pobla, lloc del que ens hem de sentir orgullosos i amb ganes de millorar-lo.

ARBECA; Espona, Selma, Preixens, Villalba, Perera, Zamora, Antoni, Recasens, Porte,(Claret) Caballero, Morlans, (Josa).

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Valls, (Ibra), Omar, (Gil), Oriol, (Mario),  Younes, Porras, (Aaron), Aliou, Gaston, Abdoulaye, Alex.

Gols: 1-0, min. 2, Perera; 11, min. 77, Oriol; 1-2, min. 88, Oriol.

Arbitre: Picazo Hernandez, regular.