dilluns, 5 d’octubre del 2015

TORÀ 4 - 2 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA ENSOPEGA A TORÀ

Xavi Castillejo, tècnic i artífex del bon inici de temporada, malgrat el partit d'avui.

Els homes de Xavi Castillejo han desaprofitat una bona ocasió per sumar una nova victòria i conservar la imbatibilitat, a casa del Torà.

I dic que ha deixat escapar, pel motiu que al minut catorze l’Angulària dominava per 0-2, renda important que feia presagiar una nova victòria, però una suma considerable de factors en contra, han fet que el partit embogís de tal forma en benefici dels locals, que d’aquí el resultat final.

Diuen els entesos que quant un àrbitre és el protagonista, resulta que no ho ha fet be; doncs en el cas d’avui, ha estat fatal. Ha perdut el control del encontre a partir del moment en que jugadors locals i públic l’han pressionat constantment, protestant totes les decisions, entrades fregant el límit, que no xiulava, etc.

I els nostres han caigut en el parany de fer el seu joc, derivant a que tota la segona part hem tingut que jugar amb deu, per expulsió de Aaron que ha vist dos grogues molt rigoroses.

Al descans, ja s’havia escurçat diferencies, anant als vestidors amb un 1-2.

El precari estat del camp de terra, també ajudava als del Llobregós, avesats a trepitjar-lo.

A la represa, els nostres es multiplicaven per cobrir la baixa forçosa, però el Torà ha sortit a totes i amb tot; arribant amb mes contundència i provocant un penal que sols el àrbitre ha vist, quan una pilota ha fregat el braç apegat al cos d’un defensor.

El nostre porter Rifuli, que tenia al públic a tres metres darrere la porteria, no ha pogut fer res perquè  l’empat pugés  al marcador. Era el minut 78.

A partir de la igualada els nostres ho han acusat i han passat a ser dominats per un Torà que, esperonats pel seu públic i consentits pel qui mana, han fet encara dos gols mes, als minuts 81 i 85 en ple desconcert general.

L’àrbitre ho ha volgut arreglar, quant davant de l’evidència, ha expulsat dos jugadors locals que havien fet mèrits per marxar molt abans. Això era al minut 89, i amb els “dolors musculars” per part dels locals i les pilotes que no tornaven al camp, s’ha tingut que acceptar el xiulet final amb un resultat totalment injust. L’Angulària no es mereixia perdre per aquesta diferència.

Torà: Ramirez, Rial,(Torreguitart),Coletas, Riera, Fustegueres,(Vilaseca), Argerich, Sergi Riera, Gene, Castellana,(Santestames), Carrillo i Baga.

Angulària; Rifuli, Radu, Valls, (Ibra), Omar, Aaron, Oriol, Younes, (Aliou), Porras, Abdoulaye, Piñeiro, Gaston (Gil).

Gols: 0-1, min. 4, Porras; 0-2, min. 14, Gaston, 1-2, min. 44, Riera, 2-2, min. 78, Riera; 3-2, min. 81, Riera; 4-2, min. 85, Riera.