dimecres, 30 de setembre del 2015

ANGULÀRIA 5 - 0 VERDU

EL DERBI PER UN ANGULÀRIA PLETÒRIC

FOTO OFICIAL DE LA PLANTILLA 

El partit corresponent a la jornada quatre de Tercera Catalana, va finalitzar amb un contundent i clar resultat favorable als locals, marcador que no es produïa en cap enfrontament de les darreres temporades entre ambdós conjunts, des de que, de nou, ha tornat a implantar-se el futbol als dos pobles. Sabut és de tothom que en aquests partits considerats derbis comarcals, s’hi juga quelcom mes que tres punts.

Remarcar per damunt de tot, que la concòrdia i esportivitat dins i fora del camp, va ser exemplar; l’Angulària va festejar el triomf merescut, i el Verdú va saber acceptar el resultat com cal, reconeixent l’evident superioritat mostrada dels anglesolins que, en aquesta ocasió han exhibit; en el partit de tornada, poden canviar les coses.

Pel que fa el partit en global, es pot dir que el Verdú ha aguantat la porteria a zero fins al minut trenta, encara que les ocasions i el domini constant anava a càrrec dels locals. El primer gol ha estat producte d’una bona internada de Younes per banda dreta, que ha donat en bandeja el gol al sempre atent i golejador Oriol, qui tant sols ha tingut que empènyer-la al fons de la porteria.

S’havia obert la llauna, però no ha estat fins el segon temps que s’ha produït la golejada.

Com sempre fins ara, en lo que va de temporada,  són les segones parts les que l’Angulària desplega  el millor futbol i posa contra les cordes als rivals, sense donar opcions a  contrarestar el seu joc.

Així doncs, al minut 55 ha estat Ale Piñeiro el que ha fet pujar el segon gol al marcador, al aprofitar una bona passada d’Oriol.

Sense donar temps a reaccionar, ha arribat el millor gol de la tarda, quan Omar des de la línia de mig camp i a pilota aturada a raó d’una falta, ha tret un xut impressionant que ha sorprès al jove porter Boleda, tal vegada un pel avançat. Era el minut 59, i el 3-0 ja era un resultat difícil de capgirar. A continuació podeu veure el video del golàs.


Sense treure el peu de l’accelerador, l’Angulària volia arrodonir una bona tarda de futbol i dedicar-la al nombrós públic que en quantitat d’uns tres-cents, s’han donat cita al camp d’esports; en bona part, també aficionats del Verdu.

Això ha anat a càrrec del nostre davanter centre i golejador Oriol, que als minuts 63 i 87 ha aconseguit els dos gols, finalitzant bones jugades de tota la davantera i adjudicant-se el seu hat-trick particular.

Una bona tarda de futbol en la que s’ha posat de manifest el bon moment del nostre equip, fet que ens situa a ocupar la segona plaça que compartim amb E.F. Tarrega

Destacar la bona cobertura, que junt amb el porter Rifuli,  figurem com l’equip menys golejat amb tant sols un gol en contra per onze a favor.

ANGULÀRIA: Rifuli, Radu, Valls, Omar, (Aliou), Aaron, (Gil), Oriol, Younes, (Deivy) Porras, Abdoulaye, (Marti), Piñeiro (Ibra), i Gaston.

VERDÚ: Boleda, Notario, Seddik, Sanfeliu, Brahim, Diakite, Esteve,(Albert), Aznar, Llanos, Badias (Arguig) i Sole, (Bernat).

Gols: 1-0, min. 30, Oriol; 2-0, min. 55, Piñeiro; 3-0, min. 59, Omar; 4-0, min. 63, Oriol; 5-0, min.87, Oriol.

Arbitre: Alvarez Contreras, be.


1 comentari:

Marc Llavall ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.