dilluns, 14 de setembre del 2015

ANGULARIA 3 - 1 IVARS D'URGELL

BON COMENÇAMENT DE TEMPORADA

L’Angulària s’ha fet amb la victòria en el seu primer partit davant la seva afició, a costa d’un Ivars que ha posat les coses molt difícils i ha fet suar d’allò mes per aconseguir-la.

Si afegim que en la primera jornada, diumenge passat, vam empatar a casa del Ponts, sumem quatre punts i ens situem a la quarta posició, fet que podem considerar com un començament notable.

El partit ha estat molt travat, amb moltes interrupcions, producte de que els dos equips anaven per la victòria; els de casa, per brindar a la seva afició el primer triomf de la temporada, i l’Ivars per refer-se de la dura derrota encaixada a casa diumenge passat contra l’Alcarras.

L’encontre s’ha posat ben aviat de cara pels colors locals, ja que al minut cinc, Ale culminava una bona combinació d’atac, i feia pujar el primer gol al marcador. Les coses pintaven be.

Però la reacció de l’Ivars no s’ha fet esperar, i al minut vint-i-set, Aldomá, aprofitant una mala entesa de la defensa, empatava el partit per tornar a començar de nou. Amb alguna ocasió pels dos costats, s’ha arribat al descans, fent justícia a lo ha estat aquest primer temps.

Durant la pausa, alguna cosa haurà dit el mister als jugadors, que ha canviat totalment el panorama. Han sortit amb un sistema de joc renovat i mes eficaç. La segona part es pot dir que s’ha dominat al rival, amb arribades molt mes perilloses i posant a prova la defensa visitant, que s’esforçava com fos per evitar tornar a recollir la pilota del fons de la porteria.

Però quant les ocasions sovintegen, són difícils de parar, i l'única manera de fer-ho és amb falta; però aquesta, s’ha produït dins de l’àrea, frenant  una gran cavalcada d’Ibra, venint de quasi mig camp. El penal clar, l’ha llençat Oriol, fent inútil l’estirada de Isa i fent pujar el 2-1 al caseller, era el minut 54 i les coses tornaven al seu lloc.

L’Ivars ho intentava sense èxit, però la defensa que en aquesta part ha estat perfecta, evitava qualsevol ensurt, que en última instància, la figura del porter Rifuli també hi col·laborava.
Una de tantes jugades d'atac a la segona part.
A la vegada que l’Angulària controlava el resultat, no desaprofitava cap ocasió per atansar-se novament, i com que l’Ivars ha estirat línies per empatar de nou, ha estat altra vegada Oriol que, rebent una pilota llarga, s’ha desfet de la defensa i ha batut novament a Isa amb un xut fregant el pal, impossible d’aturar. Era el minut 73, i el 3-1 ja lluïa al marcador, donant tranquil·litat a tothom, d’Anglesola clar, ja que els espectadors d’Ivars, que han vingut amb bon nombre, es resignaven i acceptaven l’evidència de que, avui l’Angulària, en el seu conjunt, ha estat millor.

Felicitar al debutant i jove jugador local Josep Marti, que en la seva primera ocasió, en els minuts que ha disposat, ha posat a prova al bon porter de l’Urgell, evitant un gol que ja es cantava.
Celebració del tercer gol obra d'Oriol, el que sentenciava l'encontre.

Alineacions:
ANGULÀRIA: Rifuli, Radu, Valls, Omar, (Gil), Aaron, (Deivy), Oriol, Younes, (Marti), Ibra, (Porras), Abdoulaye, Ale, Gaston.

IVARS D’URGELL: Isa, Vilalta, Lechosa, Ronal,(Piñol), Eric, Caselles, Moha, (Badia), X.Atero, (Lavaca),  Aldoma, Sangrá, (Duran), Capdevila.

Gols: 1-0, min. 5, Ale; 1-1, min. 27, Aldoma; 2-1, min. 54, Oriol; 3-1, min. 73, Oriol.

Arbitre: Antoni Casajuana, be.