dilluns, 21 de setembre del 2015

VALLFOGONA 0 - 3 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA SUPERIOR

La tercera jornada del campionat ens ha deparat la segona victòria de l’Angulària, aquesta vegada, a casa del Vallfogona de Balaguer, un dels històrics de la categoria, encara que de moment sembla estar en hores baixes al no sumar de moment,  cap punt.

Tal com demostra el resultat, ha estat un partit bastant còmode pels visitants, encara que al descans, el marcador figurava l’inicial 0-0. Els locals han disposat de dos ocasions contra cinc de l’Angulària, però no s’han encertat en cap d’elles.

Com en altres ocasions, a les segones parts millorem en tots els aspectes, tenint la pilota, dominant el joc i crear ocasions; producte del perquè  arriben els gols.

El primer, al minut 60 ha estat la culminació d’un fora de banda que ha pentinat Gaston, i Oriol que seguia la jugada, també de cap, l’ha clavat per alt.

Els locals que fins aleshores es defensaven be, han acusat el gol i han estirat línies, però de ben poc els ha servit, ja que al deixar espais, els nostres ho han aprofitat per fer el 0-2 al minut 70 per obra de Younes que ha empalmat un fort xut per tot l’escaire.

I sis minuts mes tard, ha arribat el tercer i millor de la tarda. En una bona triangulació de tota la davantera, Oriol s’ha desfet de la defensa i ha donat el gol fet a Porras que seguia la jugada, i que tant sols ha tingut que empènyer-la per fer pujar el 0-3 al marcador. El gol que sentenciava l’encontre i ens donava els tres punts que ens situen a segona posició compartida amb E.F. Tàrrega i el Tremp. Com a líder continua l’Alcarrás amb nou punts al haver guanyat les tres primeres jornades.

La prova de foc la tindrem diumenge vinent a casa contra el Verdú, que ens segueix a un punt.

Per la sana rivalitat existent de fa dècades, es preveu un derbi emocionant i digne de ser presenciat pels nombrosos aficionats dels dos clubs veïns que, sens dubte, hi seran presents.

Que gaudim d’un bon espectacle i que guanyi el millor.

Vallfogona: Julià, Tribó, (Raul), Carrasco, Burgués, (Sola), Vila, Cuellas, (Tenorio) Serret, (Florin),  Vera, Serra, Alaman, (Garcia), Call.

Angulària: Rifuli, Radu, Gil,(Aliou), Valls, Omar, Aaron, (Porras), Oriol, Younes, (Abdeslam), Abdoulaye, Ale, Gaston, (Deivy).

Gols; 0-1, min. 60, Oriol; 0-2, min. 70, Younes; 0-3, min. 76, Porras.

Arbitre: Adrian Buzgar, molt be.