dilluns, 12 d’octubre del 2015

ANGULÀRIA 2 - 2 TREMP

L’ANGULÀRIA DEIXA ESCAPAR DOS PUNTS

Oscar, que estrenava titularitat, no ha pogut assaborir la victòria.

En partit corresponent a la sisena jornada de Tercera Catalana, l’Angulària  ha permès que li volessin dos punts a manca de dos minuts del xiulet final.

Un fluix partit dels homes de Xavi Castillejo, que no acaben de trobar la forma d’acoblament i conjunció necessària per tirar els partits endavant amb certa confiança i garanties.

El Tremp ha demostrat tenir un bloc mes compenetrat, amb les posicions mes definides, que han complicat el plantejament local i posant en evidència les mancances de l’Angulària, sobretot en la segona part, en que els nostres, donaven la sensació d’impotència.

Tot i així, hem tingut mala sort, o lo que és el mateix, ens ha sobrat dos minuts que no hem sabut aprofitar i fer lo que els equips amb experiència i mes ofici solen practicar; aguantar la pilota com sigui, deixant passar els segons reglamentaris, i assegurar-nos  els tres punts, que falta ens faran en els tres desplaçaments seguits que hem de disputar als domicilis del Rialp, Arbeca i Castellserà, tots ells complicats.

Es podia haver guanyat, però en honor a la veritat, el Tremp tampoc es mereixia perdre. En definitiva crec que ha estat un resultat just.

El primer gol, obra de Gastón al minut 23, l’ ha aconseguit al pentinar una pilota que Omar, amb la seua potència, ha tret de banda. Resultat que s’ha mantingut fins al descans gràcies a la bona defensa i el travesser que ha rebutjat un potentíssim xut realment imparable.

La segona meitat, es pot dir que s’ha baixat la intensitat local, passant a ser dominats per un Tremp que buscava l’empat amb bones ocasions. I tant sols havien passat deu minuts quant Sirvant ha creuat un fort xut que ha fet impossible l’estirada de Oscar, que avui estrenava titularitat.

Amb anades i vingudes, mes accentuades pel Tremp, l’Angulària ha aprofitat un contracop que amb velocitat per part de Porras al minut 62, ha amagat un centre, i ha disparat a ras de pal esquerre, enganyant al porter i fent pujar altra vegada l’avantatge local.

El Tremp s’ha bolcat amb mes pressió encara, i les faltes i corners sovintejaven amb molt perill, però l’Angulària enrederida aguantava com podia, però amb encert, les comeses  visitants, i quant, s’alimentava ja el sabor de la victòria, aquesta s’ha esfumat en forma del gol de l’empat, que al minut 88 i producte d’una altra falta, Danilo la tira, i en una mala entesa entre porter i defensa, destorbats per l’acost d’un davanter, la pilota traspassa la línia de  fons, provocant el desencís local, sense tenir temps de poder reaccionar.

ANGULÀRIA: Oscar, Radu, Valls, Omar, (Gil), Oriol, Younes, Ibra,(Aliou),  Porras, Abdoulaye, Alex, (Marti), Gaston.

TREMP: Roger, Fontelles, Sousa, Palau, Rube, Sirvant, Jonhatan, Danilo, Urrea, Verges, (Farre),  Durany.

Gols: 1-0, min. 23, Gaston; 1-1, min. 55, Sirvant; 2-1, min. 62, Porras; 2-2, min. 88, Danilo.

Arbitre: Llusera Domenech, be.