dilluns, 12 de gener del 2015

BORGES BLANQUES 2 - 0 ANGULÀRIA

 COMENÇAMENT D'ANY NEGATIU

El primer partit de l’any ens ha deparat  una derrota al camp de Les Borges, tercer classificat a la lliga. Derrota en cert modo lògica, donades les circumstàncies  de major potencial i veterania en la categoria.
Si a tot això hi afegim la poca concentració dels primers minuts, mancança que es repeteix en algun que altre partit, ens trobem que quant ens en adonem, ja ens han marcat algun gol; en el cas d’avui als deu minuts ja en teníem dos. El primer al minut inicial obra de Crespo, i el segon al minut deu anotat  per Viñuales, que lliure de marca, ha engaltat un xut per tot l’escaire.
Vist i no vist; si amb tant poc temps en teníem dos, i els nostres no es posaven les piles, el resultat final podia ser d’escàndol; però no ha estat així; l’Angulària ha començat a reaccionar, deu minuts tard però ho han fet posant-hi una mica d’amor propi i plantant cara a un bon equip com el Borges que ja no ens tancava al nostre camp. Cal destacar que en dos arribades nostres al contracop, àdhuc podíem haver empatat, de no fallar als últims metres. Aquesta és una assignatura que tenim pendent.
A la represa i amb l’entrada de tres jugadors habitualment titulars, el panorama a canviat radicalment, i de dominats hem passat a dominadors, salvant alguna arribada que ha neutralitzat perfectament el nostre porter Jordi.
L’Angulària ha fet un joc mes vistós i pràctic, amb ocasions suficients per, si mes no, empatar el partit, però noi, de nou ens ha mancat punteria unes vegades i altres la mala fortuna també ha influït, doncs hem estavellat una pilota al pal.
Dos gols en camp contrari són difícils de remuntar, però tal com han anat avui les coses, si la implicació del segon temps hagués estat els noranta minuts, de ben segur parlaríem de quelcom positiu.
Hem tornat a davallar un lloc a la taula emparellats amb l’Organyà, que ens ha passat per allò del gol average.
Esperem que diumenge vinent davant el Cervera, puguem refer-nos i brindar una victòria a aquesta afició que mai ens deixa sols.