dijous, 22 de gener del 2015

ANGULÀRIA 1 - 1 ALCARRÁS

L'ANGULÀRIA SALVA UN PUNT

En una tarda deslluïda pel fort vent, s’ha disputat el primer partit de la segona volta entre els locals i l’Alcarrás, equip situat per damunt nostre i que ha vingut disposat a recuperar els punts que van perdre al primer partit de la temporada al seu camp enfront nostre.
La primera part i a favor de vent  l’Angulària, no arribava a concretar jugades de perill, al no poder controlar la pilota en condicions,  estan l’Alcarrás el que xafava mes sovint l’àrea local i posant a prova l’engripat porter Matamala que ha fet possible que la porteria es mantingués a zero fent parades de molt mèrit. Dic engripat perquè era l’únic porter que disposaven, degut a l’expulsió que va sofrir Adrià diumenge passat contra el Cervera.
Aquesta primera part podem dir que l’Alcarras ens ha superat per poder-sen anar als vestuaris amb un mínim avantatge, però l’Angulària també hi ha posat de la seva part el que calia  per evitar-ho, i ho ha aconseguit.
A la represa i amb menys intensitat de vent, les coses s’han igualat moltíssim, jugant amb idèntiques condicions, el dos equips lluitaven per fer-se amb el control del partit, sense veure’s cap dominador damunt del camp, cosa que possibilitava les arribades d’uns i altres, però sense massa perill i mantenint la porteria a zero.
I aquesta semblava la tònica en que s’arribaria a la fi del partit, ja que la pilota es negava a entrar i mancava pocs minuts de joc. Però lo que no s’havia fet amb 83 minuts, es va produir en set. En un dels diferents corners que va disposar l’Alcarrás, la pilota no va ser rebutjada correctament per la defensa, i entre un núvol de peus i jugadors, va arribar el 0-1 que posaven les coses molt difícils pels locals, ja que mancava molt poc temps.
Però de la mateixa manera que ells van tindre l’oportunitat, nosaltres també se’ns va presentar la nostra en forma de penal clar del que va ser objecte Vidal al minut 89. Pena màxima que no va fallar Manel Farre en un xut imparable per tot l’escaire.
Empat que va fer justícia a un partit en que les taules a un, va ser acceptat pel públic assistent com a molt positiu. Hem salvat un punt i l’Alcarrás se’n va del municipal de la mateixa manera que nosaltres a l’anada.
Diumenge a Andorra ja serà una altra cosa, visitem al líder i les opcions són mes aviat poques, però els partits s’han de jugar, i amb el convenciment de que no tenim res a perdre i molt a guanyar.