dilluns, 19 de gener del 2015

ANGULÀRIA 1 - 2 CERVERA

ELS D'ANGLESOLA NO PODEN AMB EL CERVERA

Gallardo, en el moment de transformar el penal, enganyant al porter.

En l’última jornada de la primera volta, l’Angulària no ha pogut guanyar un bon Cervera ni brindar quelcom positiu a l’afició.
Malgrat la derrota, s’ha vist un entretingut i apassionant duel entre dos equips que buscaven la victòria, sense escatimar esforços i posant-hi les ganes necessàries per no defraudar als respectius seguidors que s’han ajuntat avui al municipal d’Anglesola en un nombre considerable. No ha estat possible.
A l’Angulària li costa de fer gols, i quant és el rival el que marca primer, la feina és aconseguir  la remuntada; i en cert modo és la pel·lícula que s’ha vist avui.
Als quinze minuts i a conseqüència del llançament d’un corner, Porredon venint del darrere i de cap, l’ha creuat imparable al fons de la xarxa, fent pujar el 0-1 al marcador; resultat que s’ha mantingut en tota la primera part.
Aquest gol es podia neutralitzar a la represa, doncs el joc estava bastant equilibrat i el Cervera tampoc disposava d’ocasions clares, però altra vegada hem pecat de novells en la categoria i, en una errada d’entesa, tal vegada l’única de la defensa en tot el partit, la ha aprofitat Puig perquè als cinc minuts, marqués el segon dels visitants.
I dos gols en contra, a  nosaltres ens pesen molt; no obstant això no podem dir que l’equip hagi baixat els braços, al contrari, quedava temps per intentar-ho i s’hi ha empleat a fons en tots els aspectes, posàvem setge a l’àrea cerverina però no acabàvem de definir, i els rivals, tirant d’ofici, no donaven concessions.
Però l’Angulària no defallia i ho seguia intentant, fins al punt que al minut setanta cinc, Ibra, un dels mes ràpids i lluitadors de la tarda, ha encarat porteria i ha estat objecte d’un clar penal ben assenyalat per l’àrbitre; càstig que ha transformat magistralment Gallardo, escurçant diferències i alimentant la il·lusió que els podíem igualar.
Però com he dit, el Cervera, equip ben situat a la taula, recent descendit d’una categoria superior, ha estat capaç d’evitar les envestides i ocasions dels locals que, avui tot i perdent, s’han deixat la pell durant els noranta minuts per aconseguir la victòria. Si continuen amb aquesta actitud, de ben segur sortirem de la critica posició actual, que encara que no hem perdut cap lloc, hem deixat escapar una bona ocasió  per consolidar-nos.
S’ha guardat un minut de silenci per la pèrdua del Sr. Valenti Vila Serret, espòs de l’alcaldessa d’Anglesola Sra. Rosa Mª Mora.