diumenge, 21 de desembre del 2014

PALAU D'ANGLESOLA 1 - 2 ANGULÀRIA

RECUPERANT POSICIONS

Victòria importantíssima que l’Angularia  necessitava per tornar ha sortir de la zona perillosa i enfonsar una mica mes a un rival directe com el Palau, al que ara ens distanciem amb vuit punts de marge.
Era un partit d’aquells  que els dos precisàvem els tres punts, els de casa per sortir del pou del descens,  i nosaltres per tornar a respirar en un lloc mes còmode, a banda del fet de que els dos sóm nous en la categoria i vulguis o no, existeix una mena de rivalitat sana que fa que el duel sigui mes vibrant i emocionant del normal; hi havia en joc quelcom mes de tres punts.
Els primers minuts el Palau ha sortit en tromba, decidit a inaugurar el marcador el mes aviat possible, però l’Angulària que preveia una cosa semblant, ha aguantat l’envestida amb gran seguretat, i ben aviat ha començat ha desempallegar-se del perill i el joc que pretenia imposar el rival, avançant línies i centrant el joc a mig camp, amb jugades de mèrit que posaven a prova la defensa i porter.
Amb un gran ritme, tota la primera part es pot dir que ha sigut dels visitants; i la mostra la tenim que al minut dinou ja ens hem avançat al marcador per obra de Abraham, acabant una gran jugada que canviant-se la pilota de peu, la creuat fora l’abast del porter. Un gran gol d’aquest bon jugador que ha marcat en els tres últims partits que hem guanyat.
I quant encara la bona colla d’aficionats anglesolins celebrava el gol, Ibra agafà la pilota en jugada individual, i amb la velocitat que el caracteritza, ha superat la defensa i encarant porteria ha fet pujar el segon al marcador. Era el minut vint-i-ú; dos gol en dos minuts que han deixat glaçats a l’afició local i desconcertats als propis jugadors.
Jo crec que l’excessiva agressivitat que hi posaven per guanyar com fos, els ha perjudicat; descuidant el jugar a futbol i forçant un joc travat que en res els beneficiava. I la prova es que al minut 36, Viladrich ha estat objecte d’una puntada al genoll sense estar la pilota en joc per part de Serrano, amb la corresponent targeta roja i expulsió directa. Amb aquesta superioritat, l’Angulària encara s’ha vist mes reforçat i no ha tingut cap mena de problema per anar al descans amb aquest merescut 0-2 que donava clar avantatge de cara a la segona part.
A la represa i amb homes de refresc, el Palau confiava retallar diferències posant el coratge per suplir la inferioritat, i la veritat és que en algun moment no es notava la diferència, però avui les dos línies defensives no donaven concessions, sabedors que si el Palau marcava aviat, podríem tindre problemes.
No ha estat del tot fàcil, ja que tots atacaven i pressionaven a la desesperada en busca del gol, però els minuts anaven passant sense massa ensurts.
L’Angulària, amb els canvis de rigor, ha vist minvada  la zona d’atac que ja no arribaven amb tanta fluïdesa i donava ales als locals per intentar escurçar el simultani.
El Palau, al minut 69 ha tornat ha pagar car el seu joc brusc i al límit del reglament, pel fet que en una de les moltes entrades fortes, s’ha vist privat de Pedrós que ha vist la segona targeta groga.
Tot i amb això, els vuit jugadors de camp, i el porter en algun moment, no es conformaven a l’evidència, i en una pilota a l’olla, han forçar un corner. Era el minut 89; l’han centrat amb tan bona fortuna que a força de rebots, Felip ha fet el gol de l’honor.
Els d’Anglesola no han tingut cap altre ensurt fins que l’àrbitre ha donat per acabat el partit amb la corresponent esbroncada de l’afició local, que no es resignaven a acceptar que avui l’Angulària ha estat superior.