dimarts, 9 de desembre del 2014

ORGANYÀ 2 - 3 ANGULÀRIA

BRILLANT VICTÒRIA A DOMICILI

David Gallardo, nova incorporació i bon debut amb victòria.
El partit corresponent a la jornada 13 que s’havia de jugar el passat diumenge i que es va suspendre a causa de les fortes pluges, s’ha disputat avui dilluns a dos quarts d’una de la tarda, on l’Angulària s’enduu una gran victòria del Camp de Les Lloredes.
En un dia i hora atípics però amb una temperatura acceptable, els dos conjunts  han saltat al terreny de joc amb ganes d’aconseguir els tres punts, que eren vitals pels dos equips al tractar-se de rivals directes.
Vagi per davant, que el club local ja havia disputat un altre partit ajornat el divendres passat enfront  l’Alcoletge, un petit handicap que podia acusar l’equip local.
Aquest no ha estat motiu, perquè al minut 24 l’Angulària ja guanyava per 0-2; el cansament no es podia notar tant aviat, tal i com ho han demostrat en els minuts finals.
El primer, al minut set l’ha fet Abdoulaye al pentinar una falta llançada pel debutant David Gallardo que avui estrenava els nostres colors. El 0-2 l’ha firmat Abraham, culminant una bona jugada d’atac, desfent-se del seu marcador i creuant la pilota.
L’Organyà no s’acabava de creure la realitat de que un equip en zona de descens i teòricament inferior, els hi posés les coses tant costa amunt a casa seva.
I l’Angulària, ben assentat en les diferents posicions, no ha tingut massa problemes per arribar al descans amb aquest substancial avantatge, a excepció d’un xut al pal que no ha tingut conseqüències.
A la represa i amb el mateix esquema de joc, l’Angulària s’anava defensant sense renunciar al contracop, i en una d’aquestes accions Manel Farré, rep un passi en profunditat, encara porta i driblant dos defenses sense quasi angle  de tir, la creua al pal contrari, marcant un gran gol que gairebé sentenciava el match.
Per acabar d’arrodonir l’avantatge visitant de 0-3, al minut 61, és expulsat per part de l’Organyà, Adrià Paz per doble targeta groga; els locals és veien mancats d’un dels millors elements.
Semblava tot sentenciat, però en futbol, fins el xiulet final tot és possible i a la vegada increïble; fins al minut 87 els locals semblaven resignats i impotents davant porteria, però tal com deia al començament, en els últims minuts han tret forces de no se on i el coratge necessari per marcar dos gols en dos minuts, obra del mateix jugador Vila. Els nostres s’han relaxat davant un marcador tant  clar que semblava inamovible, com per veure que podien volar dos punts en qualsevol jugada o falta en el temps afegit.
No ha estat així, i la vintena de seguidors anglesolins, després  de tenir ganes de sentir el xiulet final, han vist compensat el sacrifici que aquests llargs desplaçaments comporten.
Tres punts importantíssims, que ens fan sortir de la zona de descens, esperant poder-nos-hi consolidar tot i esperant la visita diumenge vinent del gran conjunt de l’Albi.