ANGULÀRIA 0 - 4 L'ALBI

RETROCÉS DE L'ANGULÀRIA

Equipació oficial de passeig.- Això era abans del partit.
Avui l’Angulària no ha tingut el seu millor dia i ha caigut estrepitosament  a casa davant de L’Albi.
L’horari matinal no l’hi ha provat i s’ha vist sorprès per un equip bregat de temps en aquesta categoria. El canvi ha estat motivat per poder dedicar tota la tarda als diferents actes de La Marató de TV3.
Un factor que crec determinant és que encara no havia passat un minut, quant en la primera jugada de L’Albi, ja ens han marcat el primer gol, producte d’una falta que no ha pogut salvar la defensa, i que Foguet ha afusellant literalment al porter. Un gol que no s’hauria d’haver produït mai; i és que els nostres han sortit una mica ensopits.
Aquest gol tant matiner que no  s’hi contava, ha trastocat tots els plans establerts i l’equip  ho ha notat moltíssim. La feina era controlar el bon joc que l’Albi desplegava al llarg i ample de tot el camp.
El segon gol seu al minut dinou, obra de Raül, ha sigut la culminació d’una gran jugada de tiralínies que, des de mig camp han iniciat al primer toc, i ha finalitzat amb un tir inapel·lable impossible d’aturar; el millor gol de la matinal.
Els nostres seguien sense reaccionar i, quant en alguna jugada que ens apropaven amb perill, s’imposava la fornida defensa, fent inútil l’opció de retallar diferencies; francament no podíem.
I quant semblava que arribaríem al descans amb aquest marcador en contra que, de per sí ja era substancial, a fi efecte d’esmenar el sistema, ha arribat el tercer firmat per Toni i conseqüència de la inoperància de defensa i porter. Tres gols són massa per poder-hi posar remei a la mitja part.
Alguna cosa haurà dit el mister, quant a la represa i durant els primers quinze minuts hem vist el millor futbol de l’Angulària, posant setge a la porteria visitant, i amb una ocasió molt clara de Sergi, que ha desviat el porter amb el peu de miracle; ha estat l’ocasió mes clara.
Els minuts restants han tornat ha ser dels visitants que tornaven ha imposar el seu ritme i marcant el 0-4 definitiu al minut 59, quant Torné rep una pilota amb condicions i des de   fora l’àrea ha engaltat un gran xut que ha fet inútil  l’estirada d’Adrià.

En definitiva, un partit per oblidar on l’Angulària ha mostrat la seva pitjor cara en un dels encontres mes fluixos de la temporada. Esperem poder-ho esmenar dissabte al Palau.