dilluns, 9 de gener del 2012

BELLPUIG 4 - 1 ANGLESOLA

Mal començament d'any pel que fa a resultats.
Personalment no vaig poder assistir-hi, però el meu bon amic Anton Boqué m'ha explicat a grans trets un resum del partit.
La primera part va ser dominada per nosaltres amb tres o quatres ocasions clarisimes que no vam poder transformar per la ineficàcia dels nostres davanters, cosa que ja comença a ser habitual, dominem però no marquem; el Bellpuig va tindre una ocasió que va salvar el pal.
A la segona part es van canviar les coses, el Bellpuig amb dos canvis, va passar a ser el dominador del joc i dels gols, ja que als tres minuts de la represa, els jugadors entrants Bonjoch i Huguet, van posar el 2-0 al marcador; la defensa va fer aigües.
L'Angulària va intentar retallar distàncies, i en un contracop portat per Abdoulauye, el nostre estrem Bogdan, va posar el 2-1 que donava una mica d'esperanças de treure algo positiu, era el minut 69.
Però tant sols va ser això, l'esperança que es l'ùltim que es perd, doncs el Bellpuig va posar de manifest la seva superioritat, i en els quatre darrers minuts del partit, i per obra de Huguet, ens clavaba el 4-1 definitiu.
Una llàstima, però avui, el Bellpuig amb mes intensitat, ha fet mèrits per guanyar el partit.