diumenge, 15 de gener del 2012

ANGULARIA 6 - 0 PALAU D'ANGLESOLA

REPOKER DE BERNADES

L'Angulària avui ha brindat a l'afició un partit amb golejada, cosa que feia molt temps que no veiem. Amb un temps record de 23 minuts finals s'han fet els sis gols, a raò de gol cada quatre minuts; el golejador, desacertat en els ultims partits, ha estat Jaume Bernades que ha fet els cinc primers gols consecutius, el sisé l'ha firmat Totti.

Tot i el resultat la cosa no ha estat fàcil, ja que fins al minut 65, que ha estat expulsat un jugador visitant, el marcador assenyalava un perillós 0-0.

No se si a causa de la superioritat numèrica o pels canvis fets a la davantera, l'encontre ha sofert un canvi radical; el Palau mermat i esgotat per l'enforç d'aguantar tot el partit donant la cara i l'Angulària que s'ha superat posant setge a l'àrea visitant, ha estat el resultat d'aquesta golejada que el públic ha agraït, compensant el fred que ha fet durant el partit, mitjançant els aplaudiments per cadasqun dels gols.

Ens convenía una victòria com aquesta, pels motius de donar moral a l'equip pels propers partits,

per situar-nos en una posició tranquila de la taula (8é lloc), i pels aficionats en general que ens donen suport cada partit i que avui han pogut gaudir d'un gran espectacle.

A falta d'un partit per acabar la primera volta i que'l jugarem dissabte al camp del Ribera d'Ondara, sigui el resultat que sigui, podem estar orgullosos per la previlegiada classificació en que l'acabem. Tan de bó la segona sigui igual.