dissabte, 21 de gener del 2012

RIBERA D'ONDARA 0 - 4 ANGULÀRIA

Nova victòria de l'Angularia a domicili, aquesta vegada al camp del Ribera d'Ondara, equip que ha justificat el seu lloc a la taula classificatòria, el conjunt que he vist mes assequible del grup, tant en defensa com en atac.
L'Angulària ha fet el seu partit, molt seriós en defensa i pràctic a l'hora d'encarar la porteria rival. Avui no s'han notat les obligades baixes per lesió, ja que els seus llocs han estat molt ben coberts pels teòrics suplents.
Ha estat Totti qui ha obert el marcador al minut 33 amb una perfecta vaselina, que res ha pogut fer el porter.
El segon l'ha fet pujar al marcador Bernades al culminar una jugada de tota la davantera en el minut 40.
El tercer l'ha firmat Vidal al minut 65, que de forma magistral ha transformat una falta directa que s'ha colat per tota l'esquadra, un gral gol.
I el definitiu 0-4 l'ha fet Abdu, al trenar una gran jugada de tres parets amb Vidal, i que l'ha creuat de forma imparable a la xarxa; el millor gol de la tarda, era el minut 85.
Sense premar massa l'accelerador l'Angulària s'ha desfet d'un fluix Ribera d'Ondara, que s'ha vist impotent per frenar el joc visitant.
Tal com dic en la crònica anterior, estem molt satisfets de com s'ha acabat aquesta primera volta, que amb 26 punts acupem un lloc molt digne a la taula, ja que tot i ser el primer any en la nova categoria, costaba imaginar que l'acabessim entre els vuit primers.
Esperem continuar aquesta bona ratxa en la segona volta, i que al final, puguem mantindre o millorar aquesta posició en la taula.