diumenge, 18 de desembre del 2011

ANGULARIA 2 - 4 PONTS

CONTINÚA LA MALA RATXA A CASA

Està vist que, a casa estem negats amb la victòria. Avui hem perdut sencillament perqué el Ponts ha jugat millor, s'ha de reconèixer que ens han superat clarament.
Des del primer moment s'ha vist que avui no era el nostre dia, i que el Ponts la tocava millor, arribant amb facilitat a la nostra àrea, i el punt més fort que tenim, la defensa, no estava encertada com es habitual. Fruit d'això al minut 30 ja perdiem per 0-2, i la cosa no pintava massa bé.
Semblava que podiem reaccionar quan al minut 38 hem retallat diferències per obra de Bernades, però al cap d'un minut, ja tornaven a marcar el 1-3; amb la moral una mica per terra hem finalitzar la primera meitat.
A la represa, i amb noves incorporacions, el panorama ha cambiat, i el Ponts ja no dominava igual, siguent l'Angularia qui ha posat setge a la porteria visitant i que no ha pogut evitar que al minut 67 i per obra del recent incorporat Gerard Macià ens posessim en un esperançador 2-3.
Tampoc ha durat massa l'alegria, ja que al minut 78, en un contracop, el Ponts ens ha tret la possibilitat d'esgarrapar algun punt.
El nostre equip, amb un jugador menys per expulsió de Bernades, hi ha posat tot el coratge per maquillar el resultat, però s'ha de reconèixer que, avui, el Ponts ha estat superior.
Destacar que una bona part de la recaudació s'ha destinat com a donatiu a la Marató de TV3.