diumenge, 4 de desembre del 2011

POAL 0 - 1 ANGULÀRIA



CONTINÚA LA BONA RATXA FORA DE CASA






L'Angulària està en un bon moment de forma; una altra victòria a domicili en un altre camp molt dificil de puntuar; el Poal, un equip que estava en la part alta de la taula i que pocs punts havia deixat escapar a casa. Hem aconseguit igualar-los a la classificació, i reafirmar-nos encara més en un lloc privilegiat.

Sis punts consecutius guanyats a domicili i contra dos equips de reconeguda qualitat, diu molt a favor del nostre conjunt que comença a prendre el pols a aquesta nova categoria; ara tan sols falta consolidar-nos a casa, ja que de sis triomfs, només dos, els hem pogut brindar a l'afició local.

Ha estat un partit, com sempre, molt treballat en mitgcampisme i defensa, aprofitant les arribades que avui, han sovintejat més; i després de desaprofitar-ne dos que ja es cantava el gol, al minut 44 i en una jugada de tota la davantera, el nostre capità i jugador local Josep Vidal, l'ha clavat per tot l'escàire, fent inútil l'intervenció del porter local; era el 0-1, tot un golàs.

I tal com deia en la crònica passada, que els gols els solem rendabilitzar molt, en la segona meitat, el Poal no ha pogut crear massa ocasions de perill, excepte un parell que entre el porter i la defensa, han evitat el que podia ser l'empat. No ha estat així i una vegada més l'Angulària ha aguantat el tipus i s'ha endut tres punts d'or, causant una molt bona sensació d'equip als seus centenar de seguidors que s'ho han passat d'allò més bé. A la foto, el nostre capità i golejador, Vidal.