diumenge, 27 de novembre del 2011

LA POBLA DE SEGUR 0 - 1 ANGULÀRIA

VICTÒRIA DE PRESTIGI

Avui l'Angulària ha lograt una gran victòria en un dels camps més dificils de la categoria.

Ha estat un resultat molt treballat i doblement meritori, ja que a banda de guanyar el partit, el primer que perden al seu camp, cap equip havia estat capaç de marcar un sol gol al seu camp.

L'Angulària ha fet un partit molt seriós davant un gran Pobla, que ha portat bona part del pes del partit, però els nostres, molt forts en el centre del camp i defensa, no donaven opcions clares de perill.

L'Angulària, al contraatac, ha aprofitat una ràpida jugada per la banda que ha rematat de tir creutat el nostre davanter Asier; era el 0-1 i al minut 37 s'ens posaven molt bé les coses per treure quelcom positiu d'aquell camp, fins avui, inexpugnable. Hem arrivat al descans dominant la situació.

Fem pocs gols, es veritat, peró els rentabilitzen d'alló més; i la prova ha quedat demostrada en tota una segona part que La Pobla s'ha volcat buscant l'empat; anaven a totes i han posat tot el que calía i més per trencar les linies de retaguàrdia, sempre dins de l'esportivitat; però l'Angulària avui, també hi ha posat les armes necessàries de pundonor i seguretat per amarrar els tres punts, fins al punt que hem tingut més arribada que a la primer part, donant més d'un ensurt.

Anaven passant els minuts que corrien al nostre favor, i els locals cada vegada mes nerviosos i precipitats, donaven ales a l'Angulària que, amb un bloc molt compactat, ha frenat les embestides cada vegada menys perilloses, excepte una molt clara que ha solventat amb molta veterania el nostre porter Pinós.

S'ha vist un gran partit al camp d'un equip punter com La Pobla, on l'Angulària s'ha guanyat a pols i a costa d'una gran concentració els tres punts que el tornen a posar en una zona tranquila.

A la foto, Asier, l'autor del gol que trenca el rècord d'imbatibilitat local.