diumenge, 13 de novembre del 2011

TAREGA 2 - 1 ANGULÀRIA

Derrota mínima davant d'un equip amb molta categoria, però que no s'ha vist reflectida durant els noranta minuts.
El partit s'ens ha posat de cara molt aviat, ja que al minut 1 Rivo de penal posava el 0-1 al marcador, però el Tárrega presionava d'alló més, conbinant i fent jugades de mèrit que posava en perill la porteria visitant, fins que als minuts 30 i 40 capgirava el resultat al seu favor.
S'ha de reconèixe que la primera part ha estat del Tàrrega.
Destacar el gran partit que ha fet el nostre porter Pinós, que ha salvat gols que ja es cantaven; un partidás.
En la segona i gràcies a les noves incorporacions, ha estat l'Angulària que ha dominat el partit, posant a prova la defensa i porter local, que han impedit la igualada; hem tingut ocasions per fer-ho, però el Tàrrega s'ha limitat ha defensar l'avantatge amb algun contracop perillós que ha neutralitzat la nostra retaguardia.
Encara que als locals s'els hi nota una mica més de tècnica i rapidessa, avui el resultat més just era un empat.Hem plantat cara a casa d'un dels equips favorits del grup.
Tan sols ens podem retreure la falta de gol que arrosseguem des del inici del campionat; amb davanters més encertats, estariem parlant d'una posició molt més privilegiada.
Felicitar a l'afició que s'ha desplaçat a Tàrrega i que superavem en nombre a la local.