diumenge, 6 de novembre del 2011

ANGULARIA 3 - 2 OLIANA

Partit vibrant fins al ùltim minut, en el que l'Angularia ha dominat la major part del partit, però la incertesa del marcador ha posat emoció al match, ja que a cinc minuts del final l'Oliana ha transformat un penal que ha suposat el 3-2 final.

Al menys avui hem marcat tres gols, que feia molt temps que no passava.

Al minut 18 ha estat Folguera que des de fora l'area ha enganxat un potent xut que ha fet impossible l'estirada de Cali.

Després ha estat Asier que ens deleitat amb un golàs de vaselina, que res ha pogut fer el porter visitant. Cap a les casetes amb un resultat bastant clar.

Semblava que a la mitja part ja estava el partit solventat, però al minut 60 l'Oliana ha tornat ha entrar al partit fent el 2-1 obra de Mario, i no ha estat fins el min. 74 quant pujava el 3-1 al marcador obra de Totti i que semblava que ja podiem respirar tranquils però al min. 85 ha arribat el penal transformat per Brais, que tornava a fer perillar la victòria; no ha estat així i l'Angularia suma tres punts més.

S'ha guardat un emotiu minut de silenci per la mort de Ramon Marti Sanahuja, pare del jugador de l'Angulària Roger.