dilluns, 5 de setembre del 2011

ANGULARIA 3 - 2 RIBERA D'ONDARA

Ultim partit de pretemporada amb victòria i resultat ajustat que no reflecteix el global del partit.
L'Angulària va dominar clarament al Ribera, però lo que son les coses del futbol, en la primera arribada dels visitants i al min. 10, es posaven per davant, 0-1.
Al minut 14 ja es va equilibrar la balança amb gol de Totti, jugador que vint minuts més tard establia el 2-1. Els dos gols ben elaborats per les bandes.
A la represa, i en ple domini local va ser Asier que posava el 3-1 al marcador. Fins a les acaballes del encontra es van fallar tres o quatre gols cantats, que no van entrar de miracle, inclós dos pals, però per allò de les coses del futbol, el nostre porter va sortir a chutar amb el peu fora de l'àrea una pilota fàcil, però no va estar prou encertat, i va representar el 3-2 final.
Magnifica assistència de public que en una tarda-nit fabulosa van sortir del camp molt ilusionats de cara a la nova categoria per ratificar als partits oficials el que, fins ara, hem pogut comprovar.
Amb confiança es pot dir que creiem que hem pogut reunir un bon conjunt amb bastantes garanties de poder competir dignament en la propera i nova categoria.