diumenge, 18 de setembre del 2011

IVARS D'URGELL 0 - 2 ANGULÀRIA

Primers tres punts i victòria a domicili davant un equip veterà en la nova categoria, com es l'Ivars.
Tres punts que ens ha donat la moral que necessitarem en el decurs d'aquest campionat que es preveu molt disputat, vistos els resultats d'aquesta jornada. S'han trencat bastant pronóstics, ja que equips que la setmana passada van golejat o van ser golejats, avui ha estar a l'inversa.
Ha estat un partit bastant distret i diria que fins i tot una mica còmode, ja que al minut 12 hem tingut la sort d'inaugar el marcador a raò d'un còrner molt ben llençat per Vidal, i que el nostre gran jugador de color Abdoulaye, saltant per damunt de tota la defensa posava el 0-1 al marcador; un gran gol imparable.
Aquest avantatge, ens ha donat confiança per controlar el partit, sobretot en defensa, que es la lìnia més forta de l'equip, arribant al descans amb el joc bastant igualat; ressaltar que el travesser ha rebutjat una vaselina molt intencionada de Totti.
A la segona part, tres quarts del mateix, control del mitg del camp i tímides jugades d'atac local que la defensa abortava. S'adivinava que dominavem el match i podiem ampliar l'avantatge, i així ha estat; en una jugada colectiva de contraatac, hem agafat una mica descolocada a la seva defensa i, Totti amagant un centre al punt de penal, ha enganyat al porter amb xut directe, i ha establert el definitiu 0-2.
Res més ha pogut fer l'Ivars per retallar diferències, ja que reforçant encara més la impecable defensa, hem esperat el xiulet final sense passar gaires apuros.
L'Ivars ho intentava, però, com dic, avui la nostra retaguàrdia, ha estat perfecta.
S'ha guardat un minut de silenci per la mort d'un familiar directe del president de l'Angulària.