diumenge, 25 de setembre del 2011

ANGULARIA 1 - 1 RIALP

L'Angulària ha regalat dos punts al Rialp, que podiem haver estat tres, en un partit que ho hem tingut tot de cara per golejar; amb una mica d'encert, estariem parlant de 4 o 5 gols a 1.
No exagero si dic que el nostre davanter s'ha trobat com a sis vegades sol davant el porter, i no ha pogut transformar, avui, realment no ha tingut el seu dia.
I això que ens hem adelantat al marcador al minut 29, obra de Bernades, i durant la resta del partit hem estat regalant gols cantats, i ja se sap que, quant perdones tant, a la fi ho acabes pagant; tal com ha passat, que al minut 78 en un barullo dins l'àrea, una rematada de cap a l'escaire, ha significat l'empat, obra de Marce.
I en mitg del desconcert local, veient com s'escapaven dos punts, al minut 85 l'àrbitre ens ha xiulat un penal totalment injust, però el nostre porter Sisco, en una espectacular intervenció, ha desviat la pilota a còrner, menys mal, ja que podiem perdre un partit de la manera mes tonta.
Després de tot això, encara hem disposat de dos ocasions clarissimes, sol davant del porter, les hem tornat a pifiar.
Es la injusticia del futbol que, puguent ser un partit comodissim, amb un resultat d'escàndol, una vegada acabat el partit, podem considerar que hem salvat un punt.
L'afició, bastant dolguda pel poc encert de cara a gol i pel fet que encara no hem guanyat a casa.
Esperem que entre tots, ens puguem refer d'aquesta ensopegada, afinant més la punteria en propers partits.